İstanbul’da Katalog Tasarımı yapan en iyi firmalar

Katalog tasarımı, ürünlerini tanırmak isteyen firmaların çokça ihtiyaç duyduğu bir alandı. Bu alanda hizmet arayan işetmeler için kalite ve profesyonellik olduça önemli ve dikkate alnması gereken bir alandır. İstanbul’da katalog tasarım hizmeti veren firmaların en iyisi Bi Düşün Medya ve Ajans’tır. Uzman kadrosu ve profesyonel ekibiyle Bi Düşün Medya ve Ajans, bu alanda sektörün önde gelen firması olma onurunu yaşar. Bi Düşün Medya ve Ajans, olarak tüm katalog ihtiyaçlarınızı karşılayan kapsamlı bir tasarım süreciyle en büyük değeri sunuyoruz. 

Güçlü Grafikler:

Başka hiçbir katalog tasarım ekibi, güçlü bir görsel efekt için katalog mizanpajınızı özenle işlemek için zaman ve dikkat harcamaz. Her nüansa dikkat ediyoruz çünkü işiniz buna bağlı.

Kanıtlanmış Sonuçlar:

İstanbul’da yüzlerce firmaya, on milyonlarca liralık satış yaratan etkili katalog tasarımı konusunda yardımcı olduk.

Katalog Tasarımının Maliyeti Ne Kadardır?

Süreci basitleştirmek ve size tahmin edilebilir bir maliyet vermek için, katalog tasarım hizmetlerimiz sayfa bazında fiyatlandırılır.

Katalog hizmeti şunları içerir:

  • Görüntü dosyası düzenleme
  • Katalog düzeni tasarımı ve uygulaması
  • Dosyaları yazdırmak için hazırlama
  • Renk optimizasyonu
  • Yazı tipi optimizasyonu

Katalog Tasarım Süreci

Katalog tasarımı hakkında bizimle iletişime geçtiğinizde, hedeflerinizi ve ihtiyaçlarınızı tartışmak için bir telefon veya yüz yüze konferans ayarlayacağız. Bu danışmanlık ücretsizdir ve tanışmamızı sağlar.

Bu toplantı sırasında, katalog için vizyonunuzu, hedef kitlenizi ve bu broşürle neyi başarmak istediğinizi tartışacağız. Bizi işe aldığınızda, tüm ilgili resimleri ve kopyalarını bize göndermenizi isteyeceğiz.

Tüm bunları, rehberliğinize göre kataloğunuzu sıfırdan tasarlamak için kullanacağız. Görseliniz veya kopyanız yoksa, ürün fotoğrafçılığı ve metin yazarlığı hizmetleri için bizi kiralayabilirsiniz.

Katalog şablonu yok

Katalog şablonlarını asla kullanmıyoruz – asla. Kataloğunuz, marka kimliğinize ve hedef kitlenize uyacak şekilde görsel tasarım sanatçılarımız tarafından sıfırdan tasarlanacaktır. Kataloğunuz işletmeniz kadar benzersiz olacak ve hedef kitlenizle konuşmak için tasarlanacaktır.

Katalog Tasarımı Ne Kadar Sürer?

Kataloğunuzu tasarlamanın ne kadar süreceği, doğrudan kaç sayfanın dahil edildiğine bağlı olacaktır. Acele bir işi önlemek için yazıcıya mümkün olduğunca fazla zaman vermek iyi bir fikirdir.

İlk adımı at

İstanbul’daki en iyi katalog tasarımcısını arıyorsanız, lütfen ilk adımı atın ve ilk danışmanlığınız için bizimle iletişime geçin. Bizimle konuşmanın hiçbir maliyeti yoktur ve size kataloğunuzu tasarlamak için uygun olup olmadığımızı görme şansı verecektir. 0212 643 75 50  numaralı telefondan bizi aramanız veya İletişim Formumuzu doldurmanız yeterlidir.

Kreatif ve İnovatif Hizmetler Sunuyoruz

Hayal ve estetiği merkezine alan, tasarımların kreatif fikirlerle buluştuğu noktada olan Bir Ajans Düşünün..