Katalog tanımı nedir? Katalog tasarımı nasıl yapılmalı?

Genel anlamda bir katalog, herhangi bir nesne türüne (madeni paralar, satılık mallar, belgeler, diğerleri arasında) yapılacak sıralı veya sınıflandırılmış listedir. Bunun yapılmaması halinde, insanlar ve ayrıca katalog olan yayınlar veya nesneler kümesi olacaktır. Normalde satılık olarak sınıflandırılırlar. Bi Düşün Medya ve Ajans, katalog tasarım hususunda önde gelen bir firmadır. Uzman, güler yüzlü ekibi ve son teknoloji makinaları ile Bi Düşün Medya ve Ajans, sizler için en etkili katalog tasarım hizmetini sunar.

Bu arada, popüler olarak, katalog tarafından , ilk amacı bir şirketin sunduğu ve kataloğun nihayetinde hakkında olacağı ürün veya hizmetleri tanıtmak olan ticari yayın tarafından bilinir .

ÜRÜNLERİNİZİ DÜNYAYA TANITIR

Katalog, bir şirketin ürettiği veya sattığı ürünleri dünyaya sunma konusunda elindeki en iyi ve en düzenli yol olarak ortaya çıkıyor . Katalog, esas olarak şirkette sunulan ürün veya hizmetlerin resimlerinden oluşur ve bunlara, ürünün fiyatı veya bazı temel faydaları gibi kısa açıklamalar eşlik edebilir. Kesin hesaplara bir katalog şeyden daha görsel, bir görsel iletişim görüntülenen veya üretilen şeyin .

Kataloglar normalde bir şirketin tüm ürünlerini sunmak için kullanılsa da, yalnızca satışa çıkan belirli bir ürünün bireysel ve ayrıntılı sunumları söz konusu olduğunda da kullanılabilir .

KATALOGLAR SİZLERİ MÜŞTERİLERİNİZLE BULUŞTURUR

Katalog görsel bir iletişim olmakla birlikte, firmanın potansiyel müşterileri ile de sahip olacağı buluşma noktası gibi bir şeydir.

Dolayısıyla hemen hemen her zaman tüm görsel ihtişamına sunduğu fonksiyon, görünüm , malzeme ve özellikleriyle sunduğu ürün veya hizmetin yanı sıra , Katalog, onu kuran, orada çalışan şirketi , amaçlarını sunar. Ayrıca kataloglar işletmelerin, ana görevlerini, tesislerini, daha geleneksel iletişim biçimlerini şirkete özgü diğer bilgilerle birlikte sunmak için iyi bir fırsattır .

Bir katalog tasarlarken veya tasarlattırırken dikkate alınması gereken bir diğer konu da bunun temel amacı olacaktır. Çünkü örneğin fikir sadece bir şirketin ayının tekliflerini duyurmaksa, o zaman ima etmenin bir anlamı yoktur.

Bunun için bir çok pahalı kaynak , yani kağıt, metnin bakımı vb. basit bir kağıtla ve tasarıma çok dikkat etmeden yapabilmek , fikir bir ürün veya hizmetin özel sunumu olduğunda Bunları hazırlarken en kaliteli kaynakların tümü kullanılmalıdır. Kısacası katalog tasarımı dikkatle ve özenle ele alınması gereken bir çalışmadır. Bi Düşün Medya ve Ajans uzun yılların verdiği tecrübe ve uzmanlık ile katalog tasarımda çığır açıyor. Katalog tasarım için hemen Bi Düşün Medya ve Ajans’a ulaşın.

Kreatif ve İnovatif Hizmetler Sunuyoruz

Hayal ve estetiği merkezine alan, tasarımların kreatif fikirlerle buluştuğu noktada olan Bir Ajans Düşünün..