Katalog Tasarım düzeni ipuçları

Katalog tasarım Bi Düşün Medya ve Ajans’ın uzmanlık alanıdır. Tek yapmanız gereken bize ulaşmaktır.

İzleyicilerin işletmenizin veya organizasyonunuzun sunduğu çeşitli ürünlerden haberdar olmasını sağlamak ve onları satın almaya ikna etmek için tek bir amaçla bir katalog tasarımı oluşturulmalıdır. Kataloğunuzun basılmış veya çevrimiçi yayınlanmış olmasına bakılmaksızın , etkili katalog tasarımı ve düzeni , ürünleriniz veya hizmetleriniz için mükemmel reklam aracını oluşturmak için çok önemlidir.

Katalog veya Yer Kataloğu Çevrimiçi Yazdırılsın mı?

İyi bir katalog yerleşim tasarımı , satışları doğrudan bankaya yönlendiren tasarımdır . Bir ürün kataloğunun çevrimiçi sürümleri tüm reklam yollarını genişletmek için şiddetle tavsiye edilse de , alışveriş yapanların neredeyse% 55’inin  ellerinde basılı bir katalogla alışveriş yapmayı tercih ettiğini unutmamak önemlidir . Bu nedenle, basılı kataloglar satışları artırmada önemlidir ve reklam planları oluştururken her zaman en öncelikli olmalıdır.

Basit ardından katalog tasarım ipuçları onların ulaşmayı sağlamıştır katalog tasarımları daha bakılmaksızın eğer, tüm izleyiciler için çekici katalog edilir basılı online ya. İşte aklınızda bulundurmanız gereken birkaç katalog tasarım ipucu .

Online Katalog Baskı Siparişi Verin – Katalog Baskısı

KATALOG TASARIMI VE BASKISI – KALİTELİ FOTOĞRAFLAR KULLANIN

Bu, izleyicilerin bir katalog tasarımını algılama şeklini etkileyen en önemli faktörlerden biridir . Bir katalog düzeni tasarımı , olumlu bir izlenim bırakmak için her zaman satılan ürünlerin yüksek kaliteli resimlerini içermelidir. Kalitesiz fotoğraflar yalnızca basılı kataloğunuzda sergilenen ürünlerin güvenilirliğini azaltır .

Katalog Tasarımı ve Baskısı – Marka Renkleriyle Tutarlı Olun

İster keskin ister seçici olsun, katalog düzeni tasarımında kullanılan marka renginin tutarlı olduğundan emin olunmalıdır . Marka renkleriyle doğruluk ve uyumluluk, her ürün kataloğu tasarımında önemlidir, böylece katalog boyunca görsel ilgi yaratır ve tek bir katalogda çeşitli firmalara bakıyormuş izlenimi vermez .

KATALOG TASARIMI VE BASKISI – MÜŞTERİNİZİ BİLGİLERLE BAŞTAN ÇIKARIN

Basılı katalogdaki ürün görselleri ve açıklamalarıyla yaratıcı ve objektif olun . Çekici ürün görselleri ve kışkırtıcı ürün açıklamaları ile müşterileri sevdirmek, satış yaratmada uzun yollar kat edebilir. Müşterinin dikkatini çeken ve “Benim için ne var?” Sorusuna cevap veren katalog tasarımları soru muhtemelen daha yüksek bir satış hacmine yol açacaktır.

KATALOG TASARIMI VE BASKISI – İLGİLİ KİTLENİZİ HEDEFLEYİN

Katalog düzeni tasarımının ulaşmaya çalıştığınız hedef kitleye yönelik olduğundan emin olunmalıdır . İyi hazırlanmış bir ürün kataloğu tasarımı , hedeflenen okuyucular için okunması ve anlaşılması kolay olan uygun bir dil kullanmalıdır. Basılı kataloğunuzda kullanılan görsellerin ve ürün açıklamalarının hedef kitlenizin moduna uyduğundan emin olun . Unutmayın, Bi Düşün Medya ve Ajans siz değerli müşterilerimiz için hayalindeki katalogları tasarlar.

Kreatif ve İnovatif Hizmetler Sunuyoruz

Hayal ve estetiği merkezine alan, tasarımların kreatif fikirlerle buluştuğu noktada olan Bir Ajans Düşünün..