Katalog Tasarım hakkında bilinmesi gerekenler

Katalog tasarımı için en ideal firma Bi Düşün Medya ve Ajans’tır. Kurumsal kataloglar sunulan ürün ve hizmetler için en iyi vitrin vardır tarafından şirketiniz. İyi bir katalog, kuruluşunuzun müşterilerine en iyi danışmanlık ve satın alma araçlarını sunma çabasını vurgular.

Şirketinizin, kurumsal kataloglar ya da kağıt üzerine basılmış ürün katalogları ile ürün ve hizmetlerini en iyi şekilde göstermesi ve bu destek sayesinde markayı pekiştirmesi, danışmanlığı kolaylaştırması, işe alım ve satışı teşvik etmesi gerekmektedir. Bu basılı kataloglar, kurumsal imaja artı katmaktadır.
Bir prestij, kalite ve güven unsuru olarak takdir edilmeleri için katalogların tasarımına ve baskısına özen gösteriyoruz.

Bir katalogda, basitliğe ve iletişimsel netliğe öncelik vererek, iyi iletmek istediğimiz bilgileri düzenlemek esastır. Kullanıcılar, ihtiyaç duydukları ürün veya hizmeti temiz ve iyi yapılandırılmış bir katalogda daha kolay bulacaktır.

Kurumsal veya ürün kataloğu oluşturmak için izlediğimiz süreç:

Katalogda yer alması gereken ve analiz edildikten sonra ve her zaman sizinle koordinasyon içinde olması gereken dokümantasyonu topluyor ve organize ediyor, dağıtım, tasarım, format, destekler ve bitişler açısından farklı çözümler sunuyoruz.

Tüm bu yönler tanımlanarak model sayfalarını, katalog kapağını, indeksi, ürün sayfalarını, hizmetleri, kapakları vb. Tasarlamaya devam ettik. Kataloğu oluşturan tüm unsurların tasarım çizgisinde tutarlılığı sağlamak önemlidir.

Hepsinin aynı iletişim, renk ve ayarı sürdürmesi için resimlerin seçimine özen gösteriyoruz.

Sonuçları değerlendirebilmeleri ve fikirlerini sunabilmeleri için müşteri ile doğrudan iletişim kuruyoruz.
Müşteri tasarım hattını onayladığında, kataloğun her sayfasını, yapıldığı gibi örneklerini sunarak düzenlemeye başlarız. Son olarak, son çalışmayı düzenleyeceği baskı şirketine gönderiyoruz.

Dilerseniz, web sitenizden indirilebilmesi, postayla gönderilebilmesi veya başka bir platform veya sosyal ağdan bağlanabilmesi için PDF kataloğunun daha düşük ağırlıklı bir versiyonunu oluşturabiliriz.

Kataloğu baştan basımına kadar oluşturmanıza yardımcı olmaktan, yayıncılık alanındaki deneyimlerimizden kaynaklanan tavsiyeler ve fikirler sunmaktan mutluluk duyarız. Detaylı bilgi için Bi Düşün Medya ve Ajans’a ulaşın. Uzman ekibi, son teknoloji makinaları ve uzman tasarım kadrosu ile Bi Düşün Medya ve Ajans, ‘katalog tasarımı sürecinde’ firmanızın ve sizin en büyük yardımcısıdır.

Kreatif ve İnovatif Hizmetler Sunuyoruz

Hayal ve estetiği merkezine alan, tasarımların kreatif fikirlerle buluştuğu noktada olan Bir Ajans Düşünün..