Katalog Tasarım hakkında merak edilenler

Katalog tasarım: Satış hedeflerine ulaşmanın ilk adımı nedir? Bir kataloğu öne çıkaran nedir? Bu sık sorulan soruları Bi Düşün Medya ve Ajans’ın uzman ekibi sizler için yanıtladı. İşte öğrenmekten keyif alacağınız katalog tasarımı detayları.

Çevrimdışı dönemden çevrimiçi medyanın daha popüler olduğu günümüze kadar katalog tasarlama ve oluşturma konusundaki deneyimlerimizle, ipuçları bu yaratıcı görüntülerde ve sözlerde yatmaktadır. İşte size cevapları var …

Bi Düşün Medya ve Ajans, gelecek vaat eden izlenimleri ödüllendiren bir çalışma sistemi ve etik, davetkar resimler ve ifadeler içeren bir katalog geliştirme ihtiyaçlarını anlamak için tüketici ve tüccarların bakış açısıyla 16 yıl geçirdi.

 Takip eden işlemler

  • Ürün kataloğunuz için en etkili çözümü belirleyin.
  • İçerik yönetimi sistemlerinizi optimize etmek için önemli mantıksal analizi belirleyin.
  • Markalarınızı temsil eden ve kitlelerinizin dikkatini çekmeye çalışan katma değerli içerikler oluşturun.
  • En avantajlı satış fırsatları için sorunsuz entegre pazarlama platformları oluşturun.
  • Markanızın ve ürünlerinizin orijinal fikrini kavramsallaştıran bir grafik karakter oluşturun.
  • Tutarlı senkronizasyon oluşturmak için daha fazla geliştirme başlatın.

    Kataloglar hakkında ortak sorular; “Nereden başlamalıyım?”, “Ne gerekiyor?”

    ve “Farklı pazarlama kanallarını / biçimlerini barındıracak mı?”

    Bi Düşün Medya ve Ajans’ta doğru mesajı doğru kitleye doğru sahnede ulaştırmak için marka kimliğinizi keşfetmek için sizinle birlikte çalışıyoruz. Gücümüz, her zaman bizi diğerlerinden ayıran sanatsal ama basit bir iletişim yoluyla ürün değerini ve marka performansını artırma becerisi olmuştur. Ticari ve kurumsal prodüksiyon konusunda engin geçmişe sahip, beceri ve deneyimleri benzersiz olan profesyonel fotoğrafçılardan oluşan bir ekibimiz var. Kitlenizle kendi dillerinde konuşmanıza yardımcı olmak için farklı iş alanlarında, yazı stilinde ve dillerinde bireysel deneyimleri ve uzmanlıkları olan metin yazarlarından oluşan bir ekip. Ek istek olarak baskı ve devir teslim hizmetleri mevcuttur.

    Son sürece geçtikten sonra, kataloğunuz hem çevrimiçi hem de çevrimdışı olmak üzere farklı pazarlama kanallarında marka izlenimi oluşturmak için kullanılabilir; Şirket Profili / Çevrimiçi sunum / Kurumsal Video / İnfografik Video / Web Sitesi / VR360 / Sosyal medya içeriği.

  • Unutmayın Bi Düşün Medya ve Ajans siz kıymeyli müşterileri için en iyi katalog tasarımını gerçekleştirir.

Kreatif ve İnovatif Hizmetler Sunuyoruz

Hayal ve estetiği merkezine alan, tasarımların kreatif fikirlerle buluştuğu noktada olan Bir Ajans Düşünün..