Katalog Tasarım kısa sürede gerçekleştirmek mümkün

Katalog Tasarım, konusunda hiç bir zahmete katlanmadan Bi Düşün Medya ve Ajans’ın uzman tasarım ekibine kendinizi  teslim edebilirsiniz. Bi Düşün Medya ve Ajans’ın bünyesinde bulunan ve hayal gücünün sınırlarını aşan tasarımcılar sizleri ve müşterilerinizin hayalindeki katalogaları tasarlar.

Duyarlı kataloglar kullanarak müşterilerinize ilham verin

Dijital kataloglar, basılı editonlara göre belirgin bir avantaja sahiptir, çünkü ürünleri veya hizmetleri çevrimiçi olarak sergilemeyi ve müşteriyle her yerde ve her zaman etkileşim kurmayı mümkün kılar.

Günümüzün çevrimiçi müşterileri hem ilgili hem de bilgili. İstediklerini ürünü bulmak için bir dizi cihazı ve kanalı nasıl kullanacaklarını bilirler. Çevrimiçi bir perakendeci olarak, bu tür alışveriş yapanlarla iletişim halinde olmak önemlidir. Sağlam bir plan, platformlar arası dijital kataloglar oluşturmak ve müşterilere farklı bölümler ve kanallar üzerinden ulaşmaktır. Flip PDF, çevrimiçi perakendeciler için ideal bir yayıncıdır.

Flip PDF katalog oluşturucu, mobil dostu bir katalog yayınlama çözümü sağlar ve perakendecilerin kataloglarını tüm cihazlarda sunmalarına yardımcı olur. Hem Flash hem de HTML5 çıktı teknolojisini destekler, oluşturulan e kataloglar masaüstü bilgisayarlarda, iPad’de, iPhone’da, tabletlerde ve cep telefonlarında sorunsuz okuma deneyimine sahiptir.

FLİP İLE KISA SÜREDE KATALOG TASARLAYABİLİRSİNİZ

Dahası, Flip PDF zengin medya işlevinden de yararlanabilirler. her tür statik ve zengin medyayı dijital baskılara kolayca yerleştirebilirler. Embeding YouTube / Vimeo Video , ses dosyası, animasyonlar, arka plan ses, resim galerisi, herkes kolay ile interaktif katalog yapabilirsiniz. Dahası, yazılım, yayıncının E-ticaret mağazasının satın alma bağlantılarını manuel olarak yerleştirmesine ve çevrimiçi mağazaya trafik çekmesine olanak tanır.

Flip PDF, orijinal PDF belgelerinden çarpıcı kataloglar oluşturmayı kolaylaştırır. Profesyonel şablonlarımız ve sürükle ve bırak Sayfa Düzenleyici arayüzümüzle, çalışmanız kesinlikle etkileyicidir. Dijital kataloglarınızı etkileşimli ve olağanüstü hale getirin. E-ticaret ve Pazarlama için göz alıcı, medya açısından zengin ürün katalogları oluşturun. Bi Düşün Medya ve Ajans, PDF ile her katalog özel ve benzersizdir. Tüm müşterilerimi memnun eder. 

Ayrıca, Basılı katalogların aksine, dijital baskılar tüm dünyadaki izleyicilere ulaşabilir. Herhangi bir yerdeki izleyiciler, kullandıkları her cihazdan nakavt e-kataloğunuza erişebilir. Ayrıca, dijital içeriğinizi Facebook, Google Plus ve LinkedIn gibi sosyal ağ sitelerinde başkalarıyla paylaşabilirler.

Kreatif ve İnovatif Hizmetler Sunuyoruz

Hayal ve estetiği merkezine alan, tasarımların kreatif fikirlerle buluştuğu noktada olan Bir Ajans Düşünün..