Katalog tasarım renk modu

Katalog basımı, perakende işletmeler için en iyi pazarlama stratejilerinden biridir ve posta siparişi katalog şirketlerinin merkezinde yer alır. Aslında araştırmalar, birçok tüketicinin çevrimiçi kataloglara ve diğer reklam yöntemlerine göre basılı katalogları tercih ettiğini göstermiştir . Ücretsiz katalog şablonları, satışları artıran profesyonel kataloglar tasarlamayı ve basmayı hızlı ve kolay hale getirir.

1 Şu gerçekleri düşünün:

  • 2016’da 100 milyondan fazla ABD’li yetişkin veya nüfusun% 31’i bir katalog satın aldı
  • Ankete katılanların% 30’u, bir kataloğun yakın zamanda onları alışverişe çevirdiğini bildirdi bu rakam Y kuşağı ve X kuşağı için% 38’e çıktı
  • Çoğu kişi, katalogların en ilginç standart posta türü olduğunu, hatta gazete ve dergileri% 31 oranında geride bıraktığını söylüyor.
  • Postalanan katalog sayısındaki% 4,5 düşüşe rağmen katalog yanıt oranları% 23 arttı
  • Katalogları alanların% 40’ı bunları en az bir ay boyunca saklıyor (% 20’si en az dört ay)
  • Tüketiciler, mağazada (% 53) ve çevrimiçi (% 44) alışveriş yapmadan önce katalogların ürünleri karşılaştırmanın uygun bir yolu olduğunu söylüyor
  • dördünde (% 25) basılı katalogların çevrimiçi alışveriş deneyimlerini iyileştirdiğini söylüyor
  • Son altı ayda, alınan tüm katalogların% 33’ü bir perakende mağazasını,% 25’i bir web sitesini ziyaret etti ve % 33’ü bir satın alma işlemini tetikledi

Bu istatistikler göz önüne alındığında, pazarlamacıların yüzde 85’inin katalog dolaşımını artırmayı planlaması şaşırtıcı değil. Bir posta siparişi katalog işi başlatmaya karar verdiğinizde , şirketinizi kurmanıza ve karlı hale getirmenize yardımcı olacak kaynaklara ihtiyacınız olacak. Bir baskılı katalog ihtiyaçları katalog tasarımı , çekici, yenilikçi, fonksiyonel – ve en önemlisi, yatırım mükemmel dönüş için oldukça rahat.

Tasarım, genel katalog pazarlama stratejinizde kritik bir rol oynar ve katalog tasarımınızı en başından itibaren doğru yola koymanın en iyi yolu, ücretsiz katalog düzeni şablonlarından yararlanmaktır. Katalog düzeni şablonlarının herhangi bir tasarım öğesi yoktur; daha ziyade, baskıya hazır resim üretmeyi kolaylaştıran önceden biçimlendirilmiş dosyalardır. Aşağıda, bir katalog düzeni şablonunda aramanız gereken ayrıntılar yer almaktadır.

Unutmayın! Türkiye’deki en etkili Katalog Tasarım hizmeti veren firma, Bi Düşün Medya ve Ajans’tır. Tek yapmanız gereken bizleri aramak ve detaylı bilgiler almaktır.

2 -Katalog şablonu boyutu ve çözünürlüğü

Bir katalog baskı projesi üstlendiğinizde, baskı makinesi için ihtiyaç duyduğunuz boyut ve çözünürlükte uygun şekilde biçimlendirilmiş bir katalog şablonuyla başlayarak maliyetli hatalardan kaçınabilirsiniz. Resminizi tasarım sonrası ölçeklendirmeye çalışmak, mizanpaj sorunlarına ve pikselli grafiklere neden olur, bu nedenle, bu sorunları önlemek için uygun boyutlu ücretsiz katalog şablonunu indirmek en iyisidir .

Popüler katalog boyutları (inç cinsinden) şunları içerir:
  • 12 x 12
  • 5.5 x 8.5
  • 6 x 6
  • 8,5 x 11

Yüksek kaliteli katalog baskısı sağlamak için katalog şablon çözünürlüğünüz en az 300 dpi olmalıdır. Daha azı olursa, odak dışı görünen ürün resimleriyle tasarımınızı tehlikeye atarsınız; Bununla birlikte, 300 dpi çözünürlükte, katalog pazarlama kampanyanız net, canlı, parlak görüntüler ve diğer grafik öğelerle mükemmel görünecektir.

Katalog şablonu renk modu

Basılı katalog renklerinin ekranınızdaki renklerle eşleşmesini sağlamak için katalog şablonunuz yazıcınızın tercih edilen renk modunda önceden biçimlendirilmelidir. Katalog baskı şirketlerinin çoğu, CMYK dört renkli süreçte kataloglar yazdırır; bu, CMYK baskısı için biçimlendirilmiş ücretsiz bir katalog şablonu indirmeniz gerektiği anlamına gelir.

Renkli katalog baskısının 101 ana kiracılarından biri , ekranınızdaki renklerin nihai çıktının ne olacağına uygun olmasını sağlamanız gerektiğini belirtir. Kağıt üzerinde belirli CMYK değerlerinin nasıl görüneceğini görmek için iyi bir basılı renk örneği tablosuna yatırım yapın ve mükemmel renk kalibrasyonu elde etmek için kataloglarınızı G7 Master Sertifikalı Yazıcı ile yazdırın.

Kreatif ve İnovatif Hizmetler Sunuyoruz

Hayal ve estetiği merkezine alan, tasarımların kreatif fikirlerle buluştuğu noktada olan Bir Ajans Düşünün..