Katalog Tasarım! Satan Tasarım İpuçları

Konu katalog tasarımı olduğunda pek çok insan nereden başlayacağını bilmiyor. Bu göz korkutucu görev, bu yararlı ipuçlarını izlediğinizde basitleşir. Dahil etmek istediğiniz tüm sayfalar ve bilgilerle boğulmayın; bunun yerine kataloğun amacını özetleyerek başlayın. Neyi başarmanız gerektiğini belirleyin! T burada böyle toptan ürün katalogları, giyim katalogları, ders katalogları, mücevher katalogları ve hizmet katalogları olarak katalogların çok farklı türleri vardır. Ardından, kendinizi izleyicilerinizin yerine koyun.Onları neyin çekeceği, hangi bilgilere ihtiyaçları var ve sayfaları çevirmelerine neyin sebep olacağı. Bu bilgileri topladıktan sonra tasarıma başlayın.

Hedef Kitlenizi Aklınızda Tutun

Ürün veya hizmet kataloğunuzda ne satmaya çalıştığınıza bağlı olarak, basit bir sorunun cevabına göre farklı bilgiler eklemeniz gerekecektir: Ürününüzü kim satın alacak? İşte izleyicilerinizi benimkinde tutmanın birkaç yolu.

  • Toptan Kataloglar: Bunlar için toptan satış fiyatlarında sattığınız tüm çeşitli ürünlerin görsellerinin yanı sıra toptan fiyat bilgilerini de eklemeniz gerekir. Bu katalogları bilgi dolu paketleyebilirsiniz! Toptan katalogların yüksek ürün miktarı nedeniyle sahip olma eğiliminde oldukları daha yüksek sayfa sayıları için PrintingCenterUSA, baskı projeniz için mükemmel ciltlemeyi seçmenizi önerir.
  • Takı veya Giyim Kataloğu: Bu tür kataloglar için, büyük olasılıkla doğrudan müşteriye güçlü bir izlenim bırakmaya çalışıyorsunuz. Bu durumda, izleyiciyi sersemleten ürünün tam sayfa yüksek çözünürlüklü görüntüleri ile onları şaşırtmak istersiniz! İzleyiciyi, bir toptan katalogda yapabileceğiniz gibi ürünlerin miktarına boğmak daha az önemlidir. Kaliteli görseller ve mizanpaj tasarımı, tüketicinin kalitesini yükseltir ve takılarınızı veya giysilerinizi daha yüksek fiyatlarla satmanızı kolaylaştırır. Tel Dikiş, bu tür Kataloglar için mükemmel bir ciltleme seçeneğidir, çünkü takı ve moda koleksiyonlarının mevsimsel yönünden dolayı sayfa sayısında genellikle daha düşüktürler.
  • Kurs Katalogları: Eğitim kurs kataloglarının hedef kitlesi yukarıdaki seçeneklerden farklıdır. Kurs Katalogları daha fazla bilgi amaçlıdır ve bu nedenle daha fazla metin ağırlıklı olacaktır. Kurumunuzda mevcut olan kurslar hakkında velilere ve / veya öğrencilere bilgi sağlamaya çalışıyorsunuz. İçindekiler tablosuna yerleştirilmiş güçlü bir içindekiler ve navigasyona sahip olmalısınız. Her kursun kısa bir açıklaması olmalıdır. Monotonluğu kırmak için kampüsteki öğrencilerin birkaç resmini ekleyin! Spiral veya Wire-O, bu tür kataloglar için mükemmel bir ciltleme seçeneği olacaktır.

Eğer var mı göz istediğiniz?

Unutmayın katalog kapaklarını ve genel katalog tasarımı ve kalitesi ilk ve en kalıcı izlenimi yaratacaktır! Bilgilerinizin ne kadar büyük olduğu önemli değil, eğer kötü görüntülere ve düşük baskı kalitesine sahipseniz, izleyicileriniz ilgisiz kalabilir ve okuma olasılıkları daha düşük olabilir.

Unutmayın! Bi Düşün Medya ve Ajans, Türkiye’deki en etkili Katalog Tasarım firmasıdır. Tek yapmanız gereken Bi Düşün Medya‘yı aramak ve kaliteli hizmeti hissetmek.

Kreatif ve İnovatif Hizmetler Sunuyoruz

Hayal ve estetiği merkezine alan, tasarımların kreatif fikirlerle buluştuğu noktada olan Bir Ajans Düşünün..