Katalog tasarım ve Bi Düşün Medya

Şirketlere yönelik kurumsal katalogların veya ürün kataloglarının tasarımında uzmanlaşmış bir marka tasarım, oluşturma ve yönetim stüdyosuyuz. Ürünlerinizin vitrinini ofset baskı için, dijital PDF katalogları veya online ürün katalogları tasarlıyoruz.

Sunduklarımız: ürün kataloğu tasarımı, servis kataloğu, teknik kataloglar, her türlü katalog. Hem tasarım hem de ürün ve hizmetlerde eski katalogların düzeni ve güncellenmesi.

İyi bir katalog tasarımı, yararlı, açık, doğrudan bilgiler içeren ve gösterilen ürünlerin veya sunulan hizmetlerin önemini vurgulayan çok görsel, modern, basit ve iletişimsel olmalıdır.

Dijital katalog , farklı görüntüleme biçimleri var izin verebilir size alımları, çekinceleri veya istek bilgisini yapmak için YouTube videoları veya sitenize doğrudan bağlantılar bağlantılar oluşturmak.

Ürünlerinizi ve hizmetlerinizi, müşterilerinizin dikkatini çeken profesyonel bir katalogla tanıtın. Basılı kurumsal kataloglar, bir şirketin organizasyonunu, ürünlerini ve / veya hizmetlerini sezgisel ve çekici bir şekilde tanıtmak için. Geleneksel olarak kullanılan çok etkili bir reklam aracı olmaya devam etmektedir.

Katalog tasarımcıları olarak tüm tasarım, yazı ve markalaşma bilgilerimizi görsel olarak çekici bir unsur olmasının yanı sıra istenen sonuçları da sunan bir katalog oluşturmak için kullanıyoruz.

ETKİLİ BİR KATALOG TASARIMI İÇİN BİZE ULAŞIN

Deneyimlerimizden, ulusal ve yerel düzeyde, daha geniş bir kitleyi çekmek ve onları gelecekteki bir müşteriye dönüştürmek amacıyla bilgilendirmenize, ikna etmenize ve ilham vermenize yardımcı oluyoruz.

Harika tasarım, çarpıcı fotoğrafçılık ve ayrıntılı içeriğin birleşimi, ilgi çekici ve müstehcen bir katalog için bir zorunluluktur. Okuyucunun dikkatini çekmek için bilgi yenilikçi ve şaşırtıcı bir şekilde sunulmalı ve kolayca yakalanmalıdır. Günümüzde, sürekli reklam etkileri aldığımız bir dünyada, görsel olarak aşırı uyarılmış bir toplum tarafından göz ardı edilmemek için iletmek istediğimiz tam değerleri ve tutumları teşvik etmek ve teşvik etmek çok önemlidir.

Ve Dommia’da “bir görüntünün bin kelimeye bedel olduğunu” bildiğimizden, size kataloglarda, reklam broşürlerinde, web sitelerinde, e-ticarette kullanım için ürün fotoğrafçılığı, kurulum ve / veya hizmet konusunda profesyonel bir hizmet sunuyoruz … Konuşalım mı?

Unutmayın! Bi Düşün Medya ve Ajans, Türkiye’deki en etkili katalog tasarımcısıdır. Bize ulaşmadan, katalog tasarımı yaptırmayın.

Kreatif ve İnovatif Hizmetler Sunuyoruz

Hayal ve estetiği merkezine alan, tasarımların kreatif fikirlerle buluştuğu noktada olan Bir Ajans Düşünün..