Katalog Tasarım ve Ürün Pazarlama

Tasarım ekibi artık cilalanmış son özete sahip olduğuna göre, gerçek tasarımın kendisi üzerinde çalışabilecekler.

Bu yetenekli tasarım profesyonelleri, pazarlama departmanı tarafından sağlar. Yaratıcı brifingde belirtilen araçları ve teknikleri kullanarak sihirlerini kullanırlar. Proje süresince soruları olursa, ihtiyaç duydukları cevapları almak için yerleşik iletişim protokolünü kullanabilecekler.

Tasarım ekibi ilk taslağı hazırladıktan sonra, bunu incelenmek üzere pazarlama ekibine sunmaları gerekecektir. Pazarlama uzmanları, tasarımın özetin temel noktalarına ulaşıp ulaşmadığını değerlendirir. Hangi değişikliklerin yapılması gerektiğine karar verecektir.

Filestage gibi içerik inceleme ve onay yazılımı , onay sürecini kolaylaştırır.

Bu geri bildirim döngüsü, herkesin memnun olduğu nihai bir taslak hazır olana kadar pazarlama ve tasarım ekibi arasında devam edecek. Elbette gerekli döngü sayısı bir projeden diğerine değişecektir, ancak yapıya saygı duyulması çok önemlidir.

Unutmayın! Bi Düşün Medya ve Ajans olarak, Katalog Tasarım konusunda öncü bir firmadır. Tek yapmanız gereken bizleri aramak.

Onay [Pazarlama> Ürün]

Tasarım ekibi bitmiş ürün kataloğunun ilk taslağını teslim ettikten sonra, pazarlama ekibinin geri bildirimlerini toplamak için ürün ekibine geri dönme zamanı gelmiştir.

Pazarlama ekibi, herhangi bir karışıklığı önlemek için ürün ekibinden aldıkları geri bildirimlerin kesin ve doğru olmasını sağlamalıdır. Bu nedenle, yerleşik araçları ve iletişim yollarını kullanmaları çok önemlidir, bu nedenle en iyi sonuçları aldıklarından emin olun.

Ürün ekibinin aşağıdaki gibi faktörlere özellikle dikkat etmesi gerekecektir:

  • Belirli ürün detaylarının doğruluğu
  • Herhangi bir görüntünün kalitesi ve doğruluğu
  • Genel teminatın uygunluğu

Bu geri bildirim döngüsüdür. Söz konusu ekip katalogdan memnun olduklarını onaylayana kadar gerektiği kadar devam etmesi gerekecektir.

Ürün Yönetimi

Ürün ekibinin son kataloğunu hazırladıktan sonra, yardımcıları yönetim ekibine sunması gerekecektir. Yine, bunun proje yöneticisi tarafından ana hatlarıyla belirtilen yönergelere ve süreçlere göre yapılması önemlidir.

Yönetim ekibi daha sonra kataloğu inceleyecektir. Projeyi ilerletmek için üst düzey rehberlik sağlayacaklar ve strateji açısından mükemmel bir uyum olmasını sağlayacaklar. Herhangi bir değişiklik varsa, şimdi bunları tasarım ekibine geçirme zamanı.

Hâlâ yüksek düzeyde şeffaflık sağlamak için doğru araçların ve süreçlerin kullanılması çok önemlidir. Bu, yönetim ekibinin isteklerde bulunur. Ve tasarım ekibinin bu değişikliklere yanıt vermesi için geçen süreyi hızlandıracaktır.

Son sürüm yönetim ekibi tarafından onaylandıktan sonra, katalog son baskı ve dağıtım için hazır olacak – tebrikler!

Ürün Kataloğu Tasarım Sürecinizi Bugün Düzenleyin

Ürün kataloğu tasarım sürecine bu daha yakından bakın. Projenizi mümkün olduğunca verimli bir şekilde ilerletmenize yardımcı olacağını ve sonunda inanılmaz sonuçlar elde etmenizi umuyoruz.

Vurguladığımız gibi, en iyi teknikleri ve araçları kullanmanız çok önemlidir. Bu, mümkün olan en iyi çalışmanızı üretmek için gerekli olan bir öngörülebilirlik ve şeffaflık düzeyi ekler.

Kreatif ve İnovatif Hizmetler Sunuyoruz

Hayal ve estetiği merkezine alan, tasarımların kreatif fikirlerle buluştuğu noktada olan Bir Ajans Düşünün..