Katalog Tasarım Word’de nasıl yapılır?

İyi tasarlanmış bir broşürde size başka bir insan tarafından verilen özel bir şey var. Bir pazarlama aracı olarak, her gün sıraladığınız sayısız e-postadan çok daha akılda kalıcıdır.

Microsoft Word’de broşür hazırlamanın iki farklı yolu vardır: yerleşik şablonlarından birini kullanabilir veya sıfırdan bir tane oluşturabilirsiniz . Her iki yöntemi de gözden geçireceğim ve ardından broşürünüzün öne çıkmasına yardımcı olacak en iyi uygulamaları tartışacağım .

Şablon kullanarak broşür nasıl yapılır

Bu en kolay yöntemdir ve Microsoft Word şablonlarından yararlanmanızı şiddetle tavsiye ederim. Size bir ton zaman kazandıracaklar – ayrıca, seçilen renk şemasına ve tasarıma sahip bir şablon olsa da, yine de ihtiyaçlarınıza uyacak şekilde özelleştirebilirsiniz. Şirketiniz için bir Word şablonu kullanarak nasıl broşür hazırlayacağınız aşağıda açıklanmıştır:

1. Microsoft Word’ü açın

Bilgisayarınızda Microsoft Word uygulamasını açın. Yeni bir boş belge açmak veya Microsoft Word’ün sunduğu çeşitli şablonları kullanmak isteyip istemediğinizi soran ilk menü görünecektir.

2. “Broşür” arayın

Sağ üstteki arama çubuğuna “Broşür” yazın ve enter tuşuna basın. Bu, Word’ün tüm broşür şablonlarını yükleyecektir.

Çoğunun üçe katlanmış düzenler (bir broşür için en yaygın düzen) olduğunu ve sektöre göre düzenlendiğini göreceksiniz.

3. Bir şablon seçin

Şirketiniz bir fırın olsa bile “Spor broşürünü” seçmeniz önemli değil. Broşürünüz için en iyi sonucu verecek tasarım konseptlerine (düzen, renk şeması, şekiller) sahip olanı seçin. Broşürü çift tıklayarak açın.

4. Broşürü özelleştirin

İçeriğinize ekleyin. Yazı tiplerini, boyutları, renkleri, resimleri ve daha fazlasını ayarlayabilirsiniz! Düzeninizin doğru ayarlanıp ayarlanmadığından endişe etmeden kendinize ait hale getirin. Bir şablon kullanmanın keyfi budur.

Akılda tutulması gereken bir şey: Sayfaların kurulumu ilk bakışta biraz kafa karıştırıcı olabilir. İlk sayfa, broşürün iç kanadını, arkasını ve önünü içerir. İkinci sayfa, broşürün sol içini, iç ortasını ve sağ içini içerir. Muhtemelen şablonda bulunan Microsoft Word dolgu metnine göre anlayabileceksiniz.

5. ‘Farklı Kaydet’

Dosyaya gidin ve Farklı Kaydet’i tıklayın. Artık bilgisayarınıza kaydedilmiş ve kullanımınıza sunulan kendi kişiselleştirilmiş broşürünüz var!

Unutmayın! Türkiye’deki en etkili ve kaliteli Katalog Tasarım hizmetini Bi Düşün Medya ve Ajans vermektedir. Tek yapmanız gereken bizlere ulaşmak.

Etiketler:

Kreatif ve İnovatif Hizmetler Sunuyoruz

Hayal ve estetiği merkezine alan, tasarımların kreatif fikirlerle buluştuğu noktada olan Bir Ajans Düşünün..