Katalog Tasarım yönetimi

Alberta Tarım ve Ormancılık’taki pazarlama ekibi  bir kataloğun nasıl tasarlanacağını biliyor. Kanada’daki Alberta bölgesinin ve tarımının kısa bir tanımıyla başlar ve ardından fırıncılık, içecekler, tahıllar vb. Gibi ayrı ürün kategorilerini inceler.

Kanada hükümeti tarafından akredite edilen her kategori için tedarikçileri ve satıcıları (iletişim bilgileriyle birlikte) listeler. Ürün kataloğunda kullanılan resimler, bölgenin tarım işini tanıtmak için harcanan çabanın hacimlerini anlatıyor.

Par İlaç ‘ın çevrimiçi ürün kataloğu basit ama etkilidir. Farklı ilaçları, dozajlarını, jenerik adlarını, paket boyutlarını vb. Listeler. Bitişik bir PDF belgesi moleküler oluşumu, endikasyonları, kullanımı ve uyarıları açıklar.

Cambro  , mümkün olan en yüksek kalitede bir hastane yemek tepsisi yapma vizyonuna sahip 69 yıllık bir şirkettir. katalog, izolasyonlu nakliye, ticari satış, depo yıkama ve diğer kategorilerdeki işine hitap etmektedir. Her ürün, yapı, ağırlık, boyutlar, fiyat, isteğe bağlı aksesuarlar, voltaj, enerji verimliliği vb. İle ilgili ayrıntıları yakalar. Araştırdığımız çeşitli ürün katalogları arasında en uzun olanı, kullanıcıların bu tür ürünlerin ayrıntılı ayrıntılarının önemini anlamalarına yardımcı olur.

Life Fitness’ın ürün fitness katalogları gözler için bir zevktir. Hedef kitleleri spor salonları, şirketler, kulüpler, oteller, askeri kuruluşlar ve fitness butiklerinden sahipler / yöneticilerdir. Şirketin farklı yaş kategorilerindeki üyelerine sunduğu tüm ürün, uygulama ve hizmetleri içerir. Her fitness ekipmanının tasarımı, yapısı, malzemesi ve kullanım mekanizması ile ilgili ayrıntıları vardır. Ekipmanı kullanan fitness uzmanlarının fotoğraflarıyla, alıcıların cihazla kolayca ilişki kurmasını ve kendileri için uygun olan en iyi seçimlere karar vermesini sağlar.

AlphaBio  , 30 yıldır dental implantoloji prosedürleri için çözümler sunmaktadır. Şirketin 2021 ürün kataloğu , tüm ürünlerinin, tasarım özelliklerinin, kompozit malzemelerinin, boyutlarının, talimatlarının ve klinik avantajlarının ayrıntılarını içerir. Diş hekimlerine, cerrahlara, hastalara, ortaklara ve distribütörlere neyin teklif edildiğini ve bundan nasıl yararlanabileceklerini bilmelerine yardımcı olan evrensel bir belgedir.

Ürün Katalogları – Hala Bilmeniz Gerekenler

Alıcılar hızlı kararlar almalı ve işletmeler yolculuklarını sorunsuz hale getirmelidir. Ürün katalogları, onlara gerekli tüm bilgileri sağlayan içeriğe sahip olmalıdır. Bu nedenle, pazarlamacılar, ürünlerini alıcılar için neyin sahip olması gerektiğini bilmeli ve bu bilgileri eklemelidir.

Unutmayın! En etkili ve kaliteli Katalog Tasarımı, Bi Düşün Medya ve Ajans‘ta yaptırılır. Tek yapmanız gereken bizleri aramak.

 

Kreatif ve İnovatif Hizmetler Sunuyoruz

Hayal ve estetiği merkezine alan, tasarımların kreatif fikirlerle buluştuğu noktada olan Bir Ajans Düşünün..