Katalog tasarım önemli olabilir

Başarılı bir katalog tasarımı, modaya uygun profesyonel bir görünüme sahiptir. Bu, iyi bir düzen, ilginç grafikler ve iyi yazılmış içerik dengesi ile yapılabilir. Katalog Tasarım, Türkiye’de Bi Düşün Medya ve Ajans’ta yaptırılır.

Vitrininizin müşterilerinizin, yani bir katalogda tutulduğunu hayal edin. Hem muhtemel hem de tekrar eden alıcılar için mükemmeldirler: Potansiyel alıcılar, ürünlerinizi veya hizmetlerinizi ayrıntılı olarak görmekten memnuniyet duyacak, yinelenen müşteriler ise sunduğunuz her şeyi kontrol etmek için kataloğunuzu kullanacaktır. Kataloglar çeşitli boyutlarda ve formatlarda gelir, ancak genellikle minimum 8 sayfası vardır. Maksimum, kataloğunuzun nasıl olmasını istediğinize bağlıdır.

Sahip oldukları sayfa miktarı nedeniyle yazdırmak genellikle pahalıdır. Ancak, satış odaklı o kadar iyi bir araçtırlar ki, bu katalogların kullanımı değerli bir yatırım haline gelir.

Katalog Tasarımı Yaratıcı Hizmetler Türkiye

İster hızlı bir yenileme ister tam bir revizyon, teklifimizi özetinize uyacak şekilde özelleştiriyoruz. Süslü ticari markalı süreçler ve jargon yok. Markaların büyümesine ve fark edilmesine yardımcı olmak için süpermarketteki en büyük (ve en küçük) isimlerden bazılarıyla çalışıyoruz.

KATLOGLAR ÖNEMLİ OLABİLİR

Katalog tasarımı, ticari fuarlarda ve kendi etkinliklerinizde büyük bir etki yaratabilir. Yatak odanız veya mağazanızın ön cephesi için, yaratıcı ve yenilikçi ekibimiz ofisiniz, mağaza önünüz, etkinlik gösterileri vb. İçin ihtiyacınız olan çekici katalogları oluşturabilir. Rakiplerinizi ortaya çıkarın ve ürünleriniz veya hizmetleriniz için enerjik bir el ilanı veya katalog tasarlama çabasını bize bırakın. Tasarımlarımız birinci sınıf, güzel, benzersiz ve cebinize uygun fiyatlı. Şirketinizin stil anlayışı için baştan sona bir katalog tasarlama zorluğuyla karşı karşıyayız. Müşterilerimizin amaç ve hedeflerini aşan göz alıcı katalog tasarım çözümlerimizle katalog tasarımınızı almaya odaklanıyoruz.

İşlem

Ambalaj tasarımı güçlü teknik yönelim ile desteklenmelidir

Doğrudan kaynağa gidin: Bazı tasarımlar bulun ve en iyi müşterilerinize anket yapın. Kim daha iyi sorabilir ve müşterilerinize ne kadar değer verdiğinizi göstermenin daha iyi bir yolu olurken, aynı zamanda onlara bir tabak [veya kağıt] üzerinde biraz pohpohlama sunun! Unutmayın, bu insanlar sizin organizasyonunuza ekip üyeleriniz ve sizin gibi içeriden değil dışarıdan bakmaktadır. Onların bakış açısı ve fikirleri, başarınız için paha biçilmezdir.

Türkiye’deki en etkili katalog tasarımı, Bi Düşün Medya ve Ajans‘ta yaptırılabilir.

Kreatif ve İnovatif Hizmetler Sunuyoruz

Hayal ve estetiği merkezine alan, tasarımların kreatif fikirlerle buluştuğu noktada olan Bir Ajans Düşünün..