Katalog Tasarımı çeşitleri nelerdir?

Katalog tasarım hizmetleri, ürünlerinizi müşterilere doğru markalaştırırken bir firmanın öncelikli ihtiyacıdır. İyi tasarlanmış bir yaratıcı katalog, müşterinizin bilinçaltının dikkatini otomatik olarak çekebilir. Şirket kataloğunuzu, kataloğun yerleştirme tasarımı hakkında geniş bilgiye sahip bazı uzmanlar veya profesyonel sanatçılar tarafından tasarlamanızı öneririz. Bi Düşün Medya ve Ajans olarak en iyi Katalog Tasarımı hizmetini vermekteyiz.

İşte Katalog Tasarım Örneklerinden Bazıları

Katalog tasarımı, müşterinin dikkatini ürününüze taşıdığı için modaya uygun olmalıdır. Ürün bilgilerinizi, tekliflerinizi, trend olan kampanyalarınızı ve reklamlarınızı yayınlamaya yardımcı olan diğer birçok şeyi göstermek için en iyi tasarımı bulmanız gerekir. Çok sayıda tasarım var ve gerekli tüm katalog tasarım hizmetlerini sağlıyoruz. Aşağıda belirtilen hizmetler sadece verdiğimiz hizmetler değildir; Gereksinimlerinize göre en iyi hizmetleri sağlamak için yetenekli ve uzman sanatçılara sahip olduğumuz için sınırımız daha geniş. İşte sizinkini bulabileceğiniz bir kataloğun birkaç tasarım örneği.

Çok Amaçlı Ürün Kataloğu

Bu kataloglar, müşterinize göstermeniz gereken tüm ürün hakkında doğru bir fikir vermek için kullanılır. Çok amaçlı ürün kataloğu, mevcut ürünlerin veritabanı bilgilerini içerir. Belirli ürünler veya hizmetler hakkında tüm ve ayrıntılı bilgileri gösteren bir bilgi kümesidir. Temel olarak, çok amaçlı ürün kataloğu belirli bir grup veya sınıfa ait ürün bilgilerini içermez. Temel olarak bir kuruluşun tüm envanterini göstermek için kullanılır. Detaylı bilgilerle listelenen tüm ürün veya hizmetleri görebildiğimiz birçok satıcı veya hizmet sağlayıcıdan bu katalogları görüyorduk. Bir çok katalog vardır çok amaçlı ürün kataloğu, müşterileri mevcut hizmetler veya ürünler hakkında bilgilendirmek için çok önemlidir.

Geniş Katalog Tasarımı

Diğer kataloglardan daha geniş göründükleri için boyutlarına göre geniş kataloglar tanıtılmaktadır. Birden fazla ürünün ürün detayını taşıyabilir. Bu tür kataloglar, esas olarak ilgili görüntülerle görselleştirme ile düzgün bir görünüm oluşturmak için kullanılır. Aynı zamanda çok sayıda bilgi içerir. Listede bir katalog ürün adı, fiyatı, mevcut renkleri, paketten gelenleri, teklifleri, özellikleri ve spesifikasyonları ve açıklamaları vb. İçerir. Hizmet sağlayıcılar açısından, hizmetleri ile ilgili bilgileri uygun bir görselleştirmeyle birlikte doğru bilgilerle içerirler. Bu nedenle katalog, bir reklam sistemi gibi etkiliyor. Kişiler bir katalog ile bir firmaya veya bir organizasyona kolayca ulaşabilir ve iyi bir katalog ile bir müşterinin zihninde fikirler oluşturulur ve size geniş katalog tasarımı konusunda en iyi hizmeti vermek istiyoruz.

A4 Katalog Tasarımı

A4 kataloğuna sahip olmak, müşterilere veya müşterilere veya beklediğiniz kişilere göstermek istediğiniz ürün veya hizmetlerin bir özetidir. Bir A4 boyutunda kağıt veya 1’den fazla kağıt parçası içerebilir. Bazı durumlarda belirli bir firma hakkında detaylı bilgi ve portföyü ile tüm iş detayını içeren A4 boyutunda kağıtlardan oluşan bir kitap haline gelebilir. Artık bir günün insanları, uzmanlıklarını iyi bir kanıt kaynağıyla göstermekle çok ilgileniyorlar. Okuyucuları çekme tekniğini bildiğimiz için her türlü katalog hizmetini sağlıyoruz. Ürün kataloğu çeşitli tiplerde olmakla birlikte, A4 kataloğu müşterilerin fikirlerini netleştirmek için ayrıntılı bilgi içermektedir. İnsanlar pek çok şey düşünebilirler ama akıllıca dekore edilmiş şeylere kapılırlar.

Vicent Katalog Tasarımı

Vicent kataloğu, belirli bir nesnenin çok sayıda grafik ve portre görünümünü içeren bir katalogdur. Mobilya ve dekoratör hizmet sağlayıcıları için çok önemlidir. Vicent katalogları, bazı iç tasarımların mobilyalarla olası görünümünü içermek için kullanılır. Vicent kataloglarının temel amacı, okuyucunun dikkatini çeken yaratıcı ve standart grafik ile okuyucuları etkilemektir. Bu katalogda arama yapmak için, verileri filtrelemek üzere her sütunun üstündeki alanlara yazmanız yeterlidir. Döndürülen veriler arasında gezinmek için sağdaki ve alttaki kaydırma çubuklarını kullanın. Bu bilgileri güncel tutmak amacıyla, bu çalışmalar hakkında sahip olabileceğiniz her türlü bilgiyi memnuniyetle karşılıyoruz. Bu kataloğun, mevcut en doğru ve güncel bilgileri içeren bir topluluk kaynağı olması amaçlanmıştır.

Yazar Katalog Tasarımı

Kişisel amaçlar için bir Yazar kataloğu yapılır ve kullanılır. Yazar için, herhangi bir alan için belirlenen kişi için yapılır. Yazarın tanıtımıyla başlar. Yazarı bu kataloğun ana teması olarak tanımladığından ve bu nedenle Yazar Kataloğu olarak adlandırılmaktadır. Pazarlama reklamı unsurunda bir şekilde çok sayıda katalog var ve yazar kataloğu tasarımı bunlardan biri. Günümüzde bu katalog hizmetine olan talep yüksek sayıda artmaktadır. Bu tasarım daha çok bir şirkete, ünlüye, editörlere, derleyicilere, çevirmenlere vb. Sahip olan kişilere yöneliktir. Bu katalog bir şekilde en önemli ve en çok kullanılan reklam öğesidir. Bu katalog tasarımını en iyi sonucu elde etmek için en samimiyet ve özenle sunuyoruz. En önemlisi tüm hizmetlerimizde müşterilerimizin tam memnuniyetini sağlamaktır.

 

 

Kreatif ve İnovatif Hizmetler Sunuyoruz

Hayal ve estetiği merkezine alan, tasarımların kreatif fikirlerle buluştuğu noktada olan Bir Ajans Düşünün..