Katalog Tasarımı ve Broşür Tasarımı

Katalogların tasarımı ve reklam broşürlerinin tasarımı sayesinde, hedef kitleniz ürünlerinizin veya hizmetlerinizin potansiyel faydasını çok daha iyi yakalayacaktır. Bi Düşün Medya ve Ajans olarak sizler için en etkili katalog ve broşür tasarımını yapmaktayız.

Katalog ve Broşürler tasarlayarak ürünlerinizi tanıtın

Bu kadar ticari görünmeden reklam mesajınızı nasıl iletebilirsiniz?

Bir broşürün hedef kitlenize hitap edemeyecek kadar reklam olduğunu mu düşünüyorsunuz? Daha bilgilendirici ve yakın bir tonla diğer medya ile kombinasyonun sorununuzun çözümü olabileceğini bilmelisiniz.

Dijital reklam kataloğu, bir markanın mesajının ince bir şekilde iletilmesine olanak sağlayan ideal kaynaklardan biridir.

Reklam broşürleri aracılığıyla, teklifinizi piyasaya sürmek için doğrudan ve açıklayıcı bir mesaj iletebilirsiniz.

Tekliflerini benzersiz ve tanımlanmış bir mesajla bir katalog aracılığıyla göstermeye karar veren şirketlerdir. Kullanıcının marka hakkında daha fazla bilgi sahibi olması için ilgi uyandırması çok daha olasıdır.

Bir katalog, grafik, görsel ve metin kombinasyon öğeleriyle eğlendirmelidir. Neyin gerçekten önemli olduğunu söylemenin ve eski ve potansiyel müşterilerinizi sadece kataloğunuzun kapağına yerleştirmenin değil, ürünleriniz hakkında daha fazla bilgi sahibi olmanın ince bir yolu.

Çekici ve yaratıcı Ürün Kataloglarının tasarımı

Yaratıcı katalog tasarımı yoluyla doğru pazarlama mesajını iletmenize yardımcı olmak istiyoruz ve bunun için öncelikle reklam kataloğu kapağının tasarımına odaklanacağız.

Ardından, kullanıcının dikkatini çekmek ve teklifinizin en iyisi olduğunu hissettirmek için fikrinizi eğlenceli bir şekilde, grafikler ve fotoğraflar aracılığıyla nasıl ileteceğinizi analiz edeceğiz.

Unutmayın, katalog tasarımınızın fiyatı sizin önünüzde bir engel teşkil etmemelidir, çünkü tanımlanmış bir mesajla iyi yapılandırılmış bir kataloğun değeri yeni fırsatlar yaratacaktır.

Aynı şekilde, reklam broşürlerinin tasarımı da içeriği düzenlemek ve müşterilerinizin ilgisinin kaybolmasını önlemek için gereklidir.

Bu nedenle, şu 4 adımı izlemeniz gerekir: hedefleri tanımlayın, fikirleri dinamik olarak düzenleyin, metni dağıtın ve yüksek kaliteli görüntüler ekleyin.

Reklam kataloglarının tasarımında size nasıl yardımcı olabiliriz?

Ürün veya hizmetlerinizi basit ve anlaşılır bir yapıyla, grafik ve fotoğraflarla tanıtma imkanı sunuyoruz. Bu şekilde kullanıcılar ilk önce hangi ürün veya hizmetleri sunduğunuzu anlayacak ve markanız hakkında daha fazla bilgi edinmek için ilgi uyandıracaksınız. Unutmayın Bi Düşün Medya ve Ajans olarak sizler için en etkili ve kaliteli Katalog Tasarımı gerçekleştiriyoruz. Detaylı bilgi için bizi arayın.

Kreatif ve İnovatif Hizmetler Sunuyoruz

Hayal ve estetiği merkezine alan, tasarımların kreatif fikirlerle buluştuğu noktada olan Bir Ajans Düşünün..