Katalog Tasarımı yapma süreci

Katalog Tasarımı yapmak, çoğu zaman profesyonel yardım gerektiren bir süreçtir. İster basılı ister çevrimiçi olsun, teklifinizin sadık bir temsilcisi olan katalog, en iyi ticari müttefikinizdir. Bi Düşün Medya ve Ajans olarak sizler için en etkili ve kullanışlı Katalog Tasarımını yapıyoruz.

Bir katalog, firmanın görsel kimliğine saygı göstererek iyi yapılandırılmış, açık ve okunaklı olmalıdır. Belgenin büyük bölümleri (ürün ailesi) kolayca tanınabilmelidir. Daha sonra, ürün kataloğu için özel olarak tasarlanmış bir grafik tüzük vardır. Okuma ve göz atmanın optimize edilebilmesi için sekmeler, özetler ve dizinler özellikle düzgün olmalıdır. Katalog içeriği, ürünlerin teknik özellikleri, güçlü yönleri ve faaliyet gösterdikleri standartlar hakkındaki bilgiler açısından hem sentetik hem de eksiksiz olmalıdır. Ürünlerin fotoğraf veya 3 boyutlu illüstrasyonlar şeklinde temsili homojen olmalı ve ürünleri olabildiğince vurgulamalıdır.

Neden profesyonelleri kataloğu hazırlamaları için çağıralım?

Kataloğun tasarımı için uzmanlara başvurmak akıllıca bir seçimdir çünkü bu spesifik ve hassas bir iştir. Çeviri ve basımın yarattığı maliyetler göz önünde bulundurulduğunda, bilginin akıllıca yapılandırılmasının, sayfaların ve tabloların yeniden düzenlenmesinin, metinlerin azaltılmasının, tekrar eden bilgiler için piktogramların kullanılmasının yardımcı olduğunu bilmelisiniz. değerli.

Kalıcı bir ticari temsilci

Müşterilerinize kağıt formatında veya dijital formatta bilgisayarlarında dağıtılan kataloğunuz, müşterilerinizin sizinle her zaman iletişim halinde olmasını sağlar. Müşterileriniz için basılı katalog, rahat, pratik ve yeri doldurulamaz bir çalışma aracı olmaya devam ediyor.
Açık bir iletişim aracı

Katalog, bu ilk sayfalarda şirketinizin değerleri ve know-how’ının yanı sıra yeni ürünlerin piyasaya sürülmesi, yeni bir web sitesi, bir ticari fuarda bulunma vb. Hakkında iletişim kurmanıza olanak tanır.

Kreatif ve İnovatif Hizmetler Sunuyoruz

Hayal ve estetiği merkezine alan, tasarımların kreatif fikirlerle buluştuğu noktada olan Bir Ajans Düşünün..