Katalog tasarımı yapmanın ücretsiz ve online yolları

Katalog tasarımı baskılı bir vitrin işinizi edilir. Hem ürünler hem de hizmetler yenilikçi ve etkileyici bir tasarımla sergilenmelidir .

Katalog düzeni birçok kullanımı sunuyor. Ticari departmanın güçlendirilmesinden, fuarlarda, kongrelerde dağıtım ve dağıtım yoluyla müşterilere doğrudan teslimine veya gelecekte Web’den veya postadan indirilmek üzere dijital formata aktarılmasına kadar .

Bi Düşün Medya ve Ajans olarak ihtiyaçlarınıza göre hazırlanmış kaliteli, ekonomik, özel katalog tasarımı sunuyoruz . Detaylı bir brifing ile, tasarıma başlamak için bize fonksiyonların, mesajların, hedef kitlenin ve diğer ilgi alanlarının neler olacağı hakkında bilgi verebilirsiniz. Bu şekilde sadece çekici bir kataloğunuz olmayacak, aynı zamanda etkili ve pratik olacaktır .

Katalog tasarımınızı yazdırmayı düşünüyorsanız, size hızlı ve ucuz bir çözüm de sunuyoruz. İş hacmimiz sayesinde mükemmel yazıcılarlarımız var. Bitirmeler, fikirler ve nihai sonucu iyileştiren diğer faktörler hakkında size tavsiyelerde bulunacağız.

ÜCRETSİZ KATALOG TASARIMI

Ücretsiz ve basit bir şekilde çevrimiçi katalog tasarlayıp oluşturabilmek için araçlar arıyorsanız, aradığınız makale budur. Size bu işi basit bir şekilde yapmanıza yardımcı olacak 5 araç içeren bir liste göstereceğim. Başlıyoruz.

Joomag

Kataloğun oluşturulması, size dijital dergi yapma hissi vereceği için oldukça basittir.

Bu kataloğa çok sayıda ekstra ekleyebilirsiniz. Yani, sadece resim ve metin koyamazsınız, aynı zamanda sesler, slaytlar, videolar ve hatta pdf ekleyebilirsiniz. Böylece kataloğun istediğiniz kadar profesyonel olacağından emin olabilirsiniz.

Ayrıca, herhangi bir cihazda mükemmel bir şekilde görülebilmesi ve sonuç olarak daha yüksek bir izleyicinin keyfini çıkarabilmesi için duyarlı işlevi de içerir.

Indesign

Zahmetsizce ve sezgisel bir şekilde çalışmanıza izin verecek, Adobe aracılığıyla geliştirilmiş bir araçtan bahsediyoruz.

Kapatıp müşterilerinize göndermeden önce önizlemenizi sağlayacak özel bir bölüme sahipken, gerçekten etkileyici tasarımları basit bir şekilde elde edebilirsiniz. Dijital dergi ve hatta e-kitap yapmak gibi bu amaç için yaygın olarak kullanılmaktadır.

Tabii ki, ücretsiz bir sürüm ve ücretli bir sürüm var, az ya da çok profesyonel bir işi yürütmek için hangisinin sizi en çok ilgilendirdiğini seçmeniz gerekecek.

Quarkxpress

Bu masaüstü yayıncılık programı, kendi çevrimiçi kataloğunuzu oluştururken çok yararlı olabilir. Mac ve Windows ile uyumlu olması sayesinde bilgisayarların büyük çoğunluğunda kullanılabilir.

İlk bakışta biraz karmaşık görünse de, dili nedeniyle yavaş yavaş onu anlayacak ve nasıl idare edeceğinizi öğreneceksiniz. Dahası, size çok yardımcı olacak birçok öğretici çevrimiçi bulabilirsiniz. Böylece, saatlerce programlama yapmak zorunda kalmadan iyi bir iş çıkardığınızdan emin olabilirsiniz.

Canva

Son zamanlarda piyasaya sürülen ve kendi çevrimiçi kataloğumuzu ücretsiz yapmamızı sağlayan bir araçtır.

İşleyişi hiç de karmaşık değil ve sahip olduğunuz ihtiyaçlara göre kataloğu yapabileceğinizi hatırlayarak sorunsuz çalışmamızı sağlayacak bir araç olduğu söylenebilir. Daha profesyonel hale getirmek ve müşterilerin ilgisini çekmek istediğiniz görselleri de kolaylıkla ekleyebilirsiniz.

Calameo

Belki de zaten yıllara sahip bir araçtır. Ancak uzun süredir piyasada bulunmanıza rağmen, ister bu dünyada başlayacak bir kişi olun, ister zaten tecrübesi olan bir kişi olun, size iyi sonuçlar vereceğine dair sizi temin ederim. Sizi temin ederim ki, kısa bir süre sonra sonuçlar beklendiği gibi olacaktır.

Her tür dosyayı yüklemenize izin veren bir araçtır, ancak bir kez yüklendikten sonra onlarla daha iyi çalışabilmeleri için bunları flash formatına dönüştürecektir. Bu kombinasyon sayesinde uyumluluk problemi yaşamadan çalışma güvenliğine sahip olabilirsiniz.

Ziyaretçilerin tek bir tıklama ile keyfini çıkarabilmeleri için web’e kolayca yüklemenizi sağlayan özel bir formatı vardır. Ve genellikle normal olduğu gibi, aracın tamamen ücretsiz bir sürümü vardır ve bu çok sayıda müşteri için yeterli olabilir. Ancak daha fazla ekstra istiyorsanız ve sonuç olarak bir kataloğu biraz daha profesyonel hale getirmek istiyorsanız, o zaman ücretli bir sürüm satın almak için bahse girmeniz gerekecektir.

Bu araçları gördükten sonra, kendi kataloğunuzu oluşturmak için çalışmanız ve böylece bu işi sizin için yapacak bir şirket kiralamaktan kaçınmanızın çok daha kolay olacağına eminim.

Kreatif ve İnovatif Hizmetler Sunuyoruz

Hayal ve estetiği merkezine alan, tasarımların kreatif fikirlerle buluştuğu noktada olan Bir Ajans Düşünün..