Katalog tasarımının en iyi olmasını nasıl sağlarız?

Katalog, ürünlerini ve hizmetlerini dünyanın herhangi bir yerinde dağıtan ve pazarlayan her şirket ve sektör için gerekli unsurdur. İyi bir katalog veya ürün sayfası, bu ürünleri, hizmetleri ve şirketi, satış elemanınızı ve distribütörlerinizi (ve dolayısıyla gelecekteki müşterilerinizi) kolaylaştırmanın yanı sıra, işletmenizin pazarda iletişim kurması ve ihtiyaç duyduğu değeri sağlaması için temel araç haline getirir. bunu bir satın alma veya satışa dönüştürmek için etkili iletişim.

Kataloğunuzun en iyi olmasını nasıl sağlarız?

Tüm ürünler, pazarlar, distribütörler, müşteriler veya satış kanalları aynı değildir … Bu nedenle katalog veya seri iletişim yapmıyoruz. Ürününüzü biliyor ve deneyimliyoruz ve etkili iletişim için gereken her şeyi dinliyoruz. Neyin daha iyi olduğu, neye ihtiyacınız olduğu ve neden ihtiyacınız olduğu konusunda size tavsiyelerde bulunuyoruz …

Bunun için hizmetinize bir dizi profesyonel ve eksiksiz bir hizmet paketi sunuyoruz:

  • Grafik tasarım, editoryal tasarım ve iletişim
  • Baskı ve ciltleme
  • Ürün fotoğrafçılığı
  • 360º fotoğrafçılık
  • Çevrimiçi yayın
  • Yükseltme planları
  • Artırılmış Gerçeklik Teknolojisi.

Ana ürünümüz katalog ve ürün föyü ancak ihtiyacınız olan şey bu değilse endişelenmeyin. Çünkü biz editoryal tasarımda uzmanız. Ve dergi, kitap, dosya, şirket raporu, gazete veya ihtiyacınız olan her şeyi yapabiliriz.

Unutmayın! Bi Düşün Medya ve Ajans olarak, Katalog Tasarım konusunda uzman hizmeti sunuyoruz. Tek yapmanız gereken bizleri aramak.

Ayrıca size, geleneksel olan ve basılı bir ürünle kağıt olacak birkaç seçenek sunuyoruz ( daha fazla ayrıntı için baskı ve ciltleme bölümümüzü ziyaret edin. Ancak en iyisi bize danışmanız ve size tavsiyelerde bulunmamız Web sitenize yükleyebilirsiniz. Sosyal ağlarda paylaşabileceğiniz, e-posta ile gönderebileceğiniz, Flipbook ile sayfalara göz atıp çevirebileceğiniz veya diğer tarafa geçip teknolojide bir sıçrama yapıp önceki satın alma deneyimini elde edebileceğiniz bir ürünle, Bulunduğunuz yerden, dünyanın herhangi bir yerinden ulaşmak için artırılmış gerçeklik kullanacağız.

Çalıştığım sektör firmamın bir katalog veya ürün föyüne sahip olmasına ihtiyaç duyar mı?

Sanayi, denizcilik, havacılık, moda, güzellik, elektronik, mimari, dekorasyon, eğitim, teknoloji, spor malzemeleri için devam edebiliriz …

Size neler yapabileceğimiz hakkında bir fikir vermek için web sitemizde bir tur atın. Bize neye ihtiyacınız olduğunu sorun ve size ürününüze, hizmetinize, şirketinize, pazarınıza ve hedef kitlenize en uygun olanı mümkün olan en iyi şekilde tavsiye edelim.

Kreatif ve İnovatif Hizmetler Sunuyoruz

Hayal ve estetiği merkezine alan, tasarımların kreatif fikirlerle buluştuğu noktada olan Bir Ajans Düşünün..