Kurumsal Kimlik Kitine Neler Dahildir?

Türkiye’deki profesyonel bir grafik tasarım şirketi size logo tasarımı ve kurumsal kimlik kiti dahil olmak üzere bir dizi hizmet sağlayabilir. Çoğu şirket bu fikre aşina olmayan çoğu zaman bir markalaşma kitine nelerin dahil olduğunu merak eder. Bir markalaşma kiti, çeşitli farklı malzemeler içerebilir. Kurumsal logo genellikle bir kurumsal kitin temel taşını oluşturur ve kitteki her şey bu logo etrafında tasarlanmıştır.

Bir markalaşma setinde tutarlılık, şirketin dış imajını yansıtırken kesinlikle gereklidir. Bugün, Türkiye’deki her büyüklükteki şirket, marka geliştirmeye önemli miktarda para yatırıyor. Bunun nedeni, bir şirketin tasarladığı kişiliğin, insanların şirkete bakış açısında genellikle önemli etkiye sahip olmasıdır.

KURUMSAL KİMLİK ÜRÜNLERİ

Bir kurumsal logo ve kimlik kitinin tasarımında kullanılan markalama, genellikle belirli bir renk şeması içerir, böylece tüm ürün ailesi anında tanınabilir. Bir markalaşma paketine aşağıdakiler gibi çeşitli farklı malzemeler dahil edilebilir:

  • Broşürler
  • Kataloglar
  • Kartvizitler
  • Antetli
  • Sabit
  • El ilanları
  • Basılı reklamlar
  • Posterler
  • Sunum klasörleri
  • E-posta Şablonları

Şu anda şirketinizin büyüklüğü ne olursa olsun, müşterilerinize olduğu kadar tedarikçilerinize de profesyonel, tek tip bir mesaj sunabilmeniz çok önemlidir. Kaliteli kartvizitler ve uygun antetli kağıtlar ve zarflar tam olarak bunu yapmanıza olanak sağlar.

Markalaşma kitiniz, şirketinizin marka imajıyla ilgili her şeyi içerir. Sonuç olarak web sitenizin yanı sıra herhangi bir dergi veya gazete ilanı da markalaşma paketinize dahil edilebilir. Markalaşma kitinin nihai amacı, müşterilerinizin sizi tanımasını ve malzemelerinizi hemen tanımasını sağlamaktır.

Günümüzün rekabetçi iş dünyasında, her şirketin kendine özgü ve benzersiz kurumsal logosu ve kimliğine sahip olması kesinlikle esastır. Geçmişte, birçok küçük şirket kurumsal kimlik geliştirmeye yatırım yapmaya gerek olmadığını düşünüyordu. Bugün artık durum böyle değil. Profesyonel bir kurumsal kimlik kiti, çok uluslu firmalar için olduğu kadar küçük şirketler için de önemlidir.

Türkiye’de profesyonel, yenilikçi kurumsal kimlik kitleri sağlama konusunda uzmanlaşmış profesyonel bir grafik tasarım şirketidir . Yaratıcı uzmanlardan oluşan ekibimiz, müşterilerinize uyumlu bir mesaj yayacak bir kurumsal kimlik paketi tasarlamak için sizinle konuşmaktan mutluluk duyacaktır.

Unutmayın! Türkiye’deki en etkili kurumsal kimlik, Bi Düşün Medya ve Ajans‘ta yaptırılır.

Kreatif ve İnovatif Hizmetler Sunuyoruz

Hayal ve estetiği merkezine alan, tasarımların kreatif fikirlerle buluştuğu noktada olan Bir Ajans Düşünün..