Kurumsal Kimlik korumak için markanızı izleyin

Güçlü bir marka kimliği oluşturmanın tüm adımlarını takip edebilirsiniz, ancak aşağıdaki uygulamalardan herhangi birinden suçlu iseniz markanız sarsılabilir veya başarısız olabilir. Untumayın! Uzman kadrosu, son teknoloji makinaları ve güler yüzlü hizmeti ile Bi Düşün Medya ve Ajans, Türkiye’deki en etkili Kurumsal Kimlik destek firmasıdır. Kurumsal Kimlik sizin ve işletmenizin dışarıdaki en büyük yüzüdür. Detaylı bilgi ve destek için Bi Düşün Medya ve Ajans’ı arayın.

Müşterilerinize karışık mesajlar vermeyin.

Ne söylemek istediğinizi bilin ve bunu söylemek için uygun dili ve görselleri kullanın. Sırf sizin için mantıklı olması, müşterileriniz için anlamlı olacağı anlamına gelmez.

Rakiplerinizi kopyalamayın.

Rakiplerinizin örnek markalaşması olabilir ve aynı ürün veya hizmetleri sattığınız için, işe yaradığını bildiğiniz şeyi yapmak isteyebilirsiniz – yapmayın. Ne yaptıklarını hesaba katın ve işletmenizin sektörünüzde daha da öne çıkmasını sağlamak için kendi yorumunuzu yapın.

Çevrimiçi ve çevrimdışı arasındaki tutarlılığı kaybetmeyin

Evet, basılı materyaliniz çevrimiçi varlığınızdan biraz farklı görünebilir , ancak renkleriniz, türünüz, temanız ve mesajınız tutarlı olmalıdır.

Marka kimliğini korumak için markanızı izleyin.

Pazarlamanızın diğer yönlerine benzer şekilde, temel performans ölçümlerini takip etmeden neyi doğru yaptığınızı (ve neyi yapmadığınızı) bilmek zordur. Markanızı izlemek ve insanların sizinle nasıl konuştuğuna ve sizinle nasıl etkileşimde bulunduğuna dair fikir edinmek için Google Analytics’i, anketleri, yorumları, sosyal medya tartışmalarını vb. Kullanın. Bu size, bir hatayı düzeltmek ya da marka kimliğini iyileştirmek için markanıza gereken değişiklikleri uygulama fırsatı verecektir.

Unutulmaz bir marka yaratmak için tür, renk, görseller ve dilin tutarlı bir şekilde kullanılması gerekir, ancak buna değer. Tüketiciler bir logoya dayanarak kim olduğunuzu ve neyi temsil ettiğinizi anında anladığında, bir isim ve sembolden daha fazlası olursunuz.

Untumayın! Uzman kadrosu, son teknoloji makinaları ve güler yüzlü hizmeti ile Bi Düşün Medya ve Ajans, Türkiye’deki en etkili Kurumsal Kimlik destek firmasıdır. Kurumsal Kimlik sizin ve işletmenizin dışarıdaki en büyük yüzüdür. Detaylı bilgi ve destek için Bi Düşün Medya ve Ajans’ı arayın. Bi Düşün Medya ve Ajans ile her zaman bir adım önde olacaksınız.

Kreatif ve İnovatif Hizmetler Sunuyoruz

Hayal ve estetiği merkezine alan, tasarımların kreatif fikirlerle buluştuğu noktada olan Bir Ajans Düşünün..