Kurumsal Kimlik- Kurumsal Kimlik tasarımı nedir?

Kurumsal Kimlik, aslında bir işletmenin müşteriler tarafından ‘nasıl’ algılanmak istediğidir.

Bir markanın hedef kitle ile net bir şekilde iletişim kurmaya çabalaması, marka kimliği tasarımı sayesinde olur .

Marka kimliği; marka adı, logo, stil ve görseller aracılığıyla iletilen kombine mesajdır.

Marka kimliği, marka imajından farklıdır. ‘Marka kimliği’, tüketicilere güçlü bir mesaj yayınlamak amacıyla markanın kendisi tarafından oluşturulur ve burada marka imajı, pazarda oluşturulan özet görüştür.

MARKALAŞMA: PROFESYONEL MARKA KİMLİĞİ TASARIMININ DEĞERİ

Müşteriler tarafından formüle edilen algı, her marka için temel bir endişedir.

Stratejik markalaşma, olumlu bir marka imajı oluşturmak için marka kimliği tasarımının unsurlarını (marka adı, logo, stil ve ilgili görseller dahil) kullanır. Dinamik büyüme, müşterilerle ve potansiyel müşterilerle anlamlı bir şekilde bağlantı kuran hedefli bir ‘marka kimliği’ tasarımının sonucudur. Marka kimliği tasarımı, hem çevrimiçi hem de çevrimdışı olarak akılda kalıcı ve olumlu bir marka deneyimi oluşturmak için yaratıcı strateji kullanır.

Markalar, olumlu bir marka profilini sürdürme sözünü tutarlı bir şekilde yerine getirmelidir.

MARKALAŞMA: TASARIM VE MARKA KİMLİĞİ

Marka kimliği tasarımının temel değeri, rakiplerden farklı bir noktaya ulaşmaktır.

Marka kimliği tasarımı beş aşamalı bir süreçtir.

  1. Araştırma, analiz ve rakip incelemesi

  2. Stratejik marka geliştirme

  3. Hedeflenen marka tasarımı

  4. Tüm medyada tutarlı marka iletişimi

  5. Geri bildirim, performans incelemesi ve bakım

Marka kimliği sürdürülebilir olmalıdır. Strateji ve tasarım, izleyicilerde yankı uyandıran gerçek değerler sunmak için birleşir. Marka kimliği tasarımı, marka başarısı oluşturmak için pratik ve tutarlı bir ‘eylem planı’dır.

MARKA KİMLİĞİ TASARIMI

Bi Düşün Medya ve Ajans, 2000’li yıllardan bu yana Türkiye’deki işletmelere yaratıcı hizmetler sunan profesyonel bir Marka Kimliği Tasarımı şirketidir. Bi Düşün Medya ve Ajans, tıp, sağlık, perakende, toptan satış, ticaret, finans ve dışı dahil olmak üzere çeşitli sektörlerdeki birçok kuruluş için tercih edilen markalaşma ajansıdır. kar ve yaratıcı hizmetler.

Bi Düşün Medya ve Ajans, ekibi 20 yılı aşkın profesyonel marka tasarım deneyimine sahiptir. Tasarımcılarımız, işletmeniz için maksimum etki ve karlılık elde etmek için özel marka geliştirme sağlar. Yarattığımız her marka hem akılda kalıcı hem de benzersizdir. Portföyümüzü buradan görün .

Marka kimliği tasarımı, pazarlama kampanyanızın önemli bir bileşenidir. Rekabetçi bir pazarda başarı, iyi planlanmış ve etkili bir marka stratejisine bağlıdır. Kişisel gereksinimlerinizi dinlemek ve anlamak için zaman ayıran bir tasarım ajansı seçtiğinizden emin olun.

Kaliteli bir marka, profesyonel imajınızı oluşturacak ve pazar profilinizi artıracaktır. Müşteriler kaliteli tasarıma olumlu yanıt verir. Güçlü marka kimliği tasarımına sahip entegre bir markanın sonucu olarak artan dönüşümler ve olası satış yaratma.

Roundhouse, Brisbane’nin önde gelen tasarım ajansıdır. Tüm Marka Kimliği Tasarımı gereksinimleriniz için Roundhouse ile ortak olun.

Unutmayın, en etkili kurumsal kimlik çalışması, Bi Düşün Medya ve Ajans‘ta yaptırılır.

Kreatif ve İnovatif Hizmetler Sunuyoruz

Hayal ve estetiği merkezine alan, tasarımların kreatif fikirlerle buluştuğu noktada olan Bir Ajans Düşünün..