Kurumsal Kimlik tarzı

Kurumsal (marka) tarzı – bu, bugün geliştirmek isteyen hiçbir modern şirketin yapamayacağı bir şeydir. Kurumsal kimlik, tüketiciler, müşteriler ve ortaklar için, gelecekteki işbirliğinde çok önemli bir rol oynayan ilk izlenimi yaratır!

Şirket WEB Büyükelçiliği alanındaki hizmetlerin geniş yelpazesi sunmaktadır tasarım itibaren, tasarımın gelişmesi için malzeme baskı için logo yazısı ve sağlam bir tarzda . Talep üzerine benzersiz logonuzu “sıfırdan” oluşturabilir veya tasarımının unsurlarını güncelleyerek veya genel stilini değiştirerek mevcut logonuzu ayarlayabiliriz.

Şirketiniz kendi kurumsal tarzını mı arıyor? Modifiye gerektirir marka kitabı , аnd logosu taze çözümler -? Bu durumda hizmetlerimiz tam size göre!

Sanatçılardan, tasarımcılardan ve pazarlamacılardan oluşan ekibimiz, logonuzun ve kurumsal tarzınızın tasarımını gerçekten etkili hale getiriyor !

Kurumsal kimlik ve unsurların geliştirilmesi

Kurumsal kimlik, logo veya işarete dayalı olarak geliştirilir ve aşağıdaki aşamalara ayrılır:

Şirketin ve mevcut pazar segmentinin genel analizi.
Logo ve kurumsal tarz . Medya tarzına kurumsal sembollerin uygulanması için standartların ve yönergelerin geliştirilmesi. Tarz taşıyıcısı herhangi bir şey olabilir – küçük, dahili belgeler, açık hava reklamcılığı, web sitesi, ofis binası.
Firmanın ayırt edici özelliklerini, şirketin kurumsal tarzında temel olacak anlamsal imaj fikrinin oluşumunu tanımlayın. Bu görüntüde sadece grafik öğeler değil, aynı zamanda satış psikolojisi (örn. Agresif pazarlama) ve şirketin coğrafi konumu da yapılmıştır.
Ana unsurları belirleme: öncü fikir, renkler ve yazı tipleri.

Kurumsal kimlik kullanımına ilişkin bir el kitabı (marka kitabı) hazırlanması .

Kartvizit

Kurumsal kart . İki taraflı. Yaratıcı ve göz alıcı tasarım. Yüksek kaliteli üretim.

Kurumsal zarf

Posta ve kurye teslimatlarında kullanılan marka logolu zarf . Zarflar iki uluslararası formatta kullanılır. A4 formatındaki belgeleri göndermek için C4 (229 324 mm) ve A4 katlanmış A4 için S6 / S5 (114 ila 229 mm).

Kurumsal klasör

Markalı klasör, A4 belgelerini saklamak ve aktarmak için kullanılır ve şirketin olumlu bir imajını teşvik eder.

Antetli

Antetli kağıda çok sayfalı belge olması durumunda, yalnızca ilk sayfaya yazdırılır. Boşlukların beyaz, mat, kaplanmamış kağıt üzerine kopyalanması önerilir.

Kurumsal kalem

Şirket logolu kalem, modern bir şirketin önemli bir parçasıdır.

Kurumsal rozet

Rozetlerin ana kullanımı – birbirini tanımayan ancak koşullar nedeniyle iletişim kuran kişilerin tanımlanması. Örneğin, konferanslara her zaman katılımcılarının yaka kartlarının verilmesi eşlik eder.

Kurumsal takvim

Şirket logolu masaüstü takvimi göze hitap edecek.

Kurumsal kupa

Firma logolu markalı kupa, her molanın vazgeçilmez bir parçasıdır.

Kurumsal çanta

Güzel ve rahat çanta hem pratik hem de markanızın tanıtılmasında önemli bir rol oynuyor .

Unutmayın! Bi Düşün Medya ve Ajans uzman kadrosu ile birlikte, en etkili Kurumsal Kimliği tasarlar. Tek yapmanız gereken bize ulaşmaktır.

Kreatif ve İnovatif Hizmetler Sunuyoruz

Hayal ve estetiği merkezine alan, tasarımların kreatif fikirlerle buluştuğu noktada olan Bir Ajans Düşünün..