Pankart Hakkında Bilmeniz Gereken Bilgiler

Pankart, şirket ve işletme, dış mekan reklamcılığı için yüksek trafikli alanlar, alanlar ve spotlar için yaygara koparıyor. Bunun nedeni, dış mekan veya ev dışı (OOH) reklamcılığının marka bilinirliği kazanmaya ve oluşturmaya yardımcı olmasıdır. Trailerad , yakın zamanda yapılan bir ankette, insanların% 98’inin günlük veya haftalık olarak açık hava reklam panosu reklamlarını gördüğünü ortaya çıkardı . Yarısı, dış mekan reklamlarının satın alma kararlarını etkilediğini belirtti.

Bi Düşün Medya ve Ajans olarak sizler için en etkili Pankartları istediğiniz ebatta üretiyoruz.

İster bir başlangıç ​​olun ister kurulu bir işletme işletiyor olun, açık hava reklamcılığının ne olduğunu ve işletmeniz için neden önemli olduğunu öğrenmek, pazarlama ve satış çabalarınızı geliştirmenize yardımcı olabilir.

Açık Hava Reklamcılığını Anlamak

Otobüs bankları, reklam panoları ve toplu taşıma reklamları yeni başlayanlar veya küçük işletmeler için etkili olsa da, tüm başarılı açık hava kampanyaları konumunuzun tabelalarıyla başlar.

Bazen potansiyel müşterilerin gördüğü ilk şey dış mekan tabelasıdır. Bu nedenle şirketler, müşterilerin dikkatini çekmek için tabelalarını yeterince göze çarpan ve parlak tutmaktadır. Potansiyel müşterilerin hizmetler ve ürünler hakkında bilgi sahibi olması için yeterince bilgilendirici hale getirmeyi hedefliyorlar.

Açık Hava Reklamcılığının İşletmeler İçin Önemi

İnsanlar çeşitli nedenlerle her gün evlerinin dışında çok zaman geçiriyorlar. Ofise gidip gelmek, çocukları okula götürmek, aileyi veya arkadaşları ziyaret etmek ve alışveriş yapmak gibi her şey olabilir. Bu bağlamda açık hava reklamcılığı, hareket halindeki insanları hedeflemenin mükemmel bir yoludur.

Açık hava reklamcılığı bazen belirli coğrafi konumlardaki hizmetleri veya ürünleri tanıtmak için işe yarar. Mesajı hedef kitleye iletir ve onlara maksimum maruz kalma sağlar. Billboard reklamları ve şehir mobilyaları, OOH kampanyalarının tipik örnekleridir.

Kesinlikle, iyi tasarlanmış dış mekan reklamcılığı size şu konularda yardımcı olabilir:

  • Şirketinizin bilgilerini çekici ve yaratıcı bir şekilde sergileyerek marka tanınırlığını artırın. Müşterilerin şirketin adını, iletişim bilgilerini, logosunu ve en önemlisi hizmetleri hatırlamasına yardımcı olur. Dış mekan reklamcılığını kullanmak, herhangi bir marka tanıma stratejisini tamamlar.
  • Niş ve sektöre göre belirli yerleri hedefleyin; örneğin, bir çarpışma ajansı işletiyorsanız, bölgenizin ana otoyoluna bir reklam panosu kurabilirsiniz. Tüketicilere günlük işe gidip gelirken ürününüzü hatırlatacaktır.
  • Müşterileri şirket hakkında bilgilendirin ve alıcılar günlük işlerle meşgul olsalar bile gerekli bilgileri verin. İşletmeniz yeni bir hizmet sunmuşsa, ev reklamcılığı boyunca bilgi yayınlayarak potansiyel müşterileri bilgilendirebilirsiniz.
  • Dikkat çekmek, açık hava reklamcılığının en iyi özelliklerinden biridir. İşletmeler ve şirketler alışveriş merkezlerinde, otobüs duraklarında, benzin istasyonlarında, otoyollarda ve ofis binalarında ilan verebilirler. Kısacası, şirketler yaya trafiğinin yoğun olduğu her yeri kullanabilir.
  • Yaratıcı ve stratejik sanat eserlerinin eğlenceli bir şekilde dikkat çektiğini bilin. Yüksek kaliteli ekran ve çekici tasarım , insanların dikkatini hızla çekiyor.

Bi Düşün Medya ve Ajans olarak sizler için en etkili Pankartları istediğiniz ebatta üretiyoruz. Pankartlara ihtiyacınız varsa hemen bizi arayın.

Kreatif ve İnovatif Hizmetler Sunuyoruz

Hayal ve estetiği merkezine alan, tasarımların kreatif fikirlerle buluştuğu noktada olan Bir Ajans Düşünün..