Pankart İlan Tahtası nedir?

Pankart İlan Tahtası hakkında araştırmalar yapılıyor. Sizler için merak edilenleri derledik. Unutmayın, Bi Düşün Medya ve Ajans sizler için etkili tasarımları hizmete sunar.

Pankart reklam panosunun özel bir dış mekan medyası türü olduğunu düşünseniz de, bazı üst düzey reklam panoları, aslında bahsettiğimiz şey, günümüzde çoğu reklam panosunun reklamları görüntülemek için kullandığı malzemedir. İlan tahtası reklamları yapmak için kullanılan belirli vinil türü teknik olarak PVC olarak bilinir. Üç ila beş yıllık ortalama yaşam döngüsü boyunca en sert hava koşullarından bazılarına dayanma yeteneğine sahiptir.

Pankart reklam panosunun gerçek yapısı, yırtılmayı önlemek için vinil arasına yırtılmayı önleyen naylon ince kumaş ile iki kat UV korumalı, suya dayanıklı vinil bölümleri içerir. Bir vinil tarafı gerçek reklamdır, diğeri ise genellikle düz siyahtır.

Pankart ilan panosu nasıl yazdırılır?

Günümüzün dijital baskı seçenekleriyle bile, tüm vinil reklam panosu reklamları yüksek teknolojili bir yazıcıyla oluşturulmamaktadır. Serigrafi, özellikle aynı reklamın büyük miktarlarının gerekli olduğu durumlarda kullanılır. Bu baskı yöntemi, tam görüntünün bir şablonunu içeren ekranlar kullanarak her bir rengi birer birer yerleştirir. Görüntüyü oluşturmak için her mürekkep rengi şablondan kendi belirlenmiş noktalarında geçer. Bu baskı yöntemi, özellikle aynı ilan panosu reklamının birden çok yerde kullanılmasını gerektiren kampanyalar için uygun maliyetlidir.

Vinil reklam panoları basmanın en yaygın yolu olarak hızlıca liderlik etmek, dijital baskı olsa da. Hava koşullarından kaynaklanan hasarlara ve UV solmasına direnmek üzere tasarlanmış özel mürekkep kullanan geniş formatlı mürekkep püskürtmeli yazıcılar, tam bir ilan tahtası reklamını tek bir sayfa olarak yazdırmak için kullanılabilir.

Reklam panosu boyutundaki bir projeyi işleyebilecek kadar büyük dijital yazıcıların yaratılmasından önce, bugün artık kullanılmayan iki yöntemden biri kullanılarak vinil reklam panoları oluşturuldu.

Vinil yazı, yazıcıların kendinden yapışkanlı vinilden kesilmiş bir reklam panosu reklamına ayrı unsurlar uygulamasını gerektiriyordu. Bu süreçte, bilgisayar destekli tek şey vinil kesiciydi.
Boyalı reklam panoları, bir sanatçının grafikleri ve yazıları reklam için vinil levhaya elle boyayabilmesini gerektiriyordu.

Vinil reklam parçalarının birçok kullanımı

Neyse ki bugünün teknolojisi, reklamınızı markanızı ve pazarlama mesajınızı yansıtacak şekilde özelleştirme esnekliğine sahip olduğunuzda vinil reklam panoları basmayı çok daha kolay bir iş haline getiriyor. Bu, bu medya seçeneğini ideal kılar, çünkü vinil reklamlar birçok yerde kullanılabilir. Tek yapmanız gereken Bi Düşün Medya ve Ajans’ı aramaktır.

Kreatif ve İnovatif Hizmetler Sunuyoruz

Hayal ve estetiği merkezine alan, tasarımların kreatif fikirlerle buluştuğu noktada olan Bir Ajans Düşünün..