Pankart ile Etkili Reklam ve Pazarlama

Pankart uzun süredir dünyanın her yerinde reklam ve tanıtım amacı ile kullanılmakta. Bazen ürün tanıtımı bazen indirim bazense marka tanıtımı için tercih ediliyor. Bi Düşün Medya ve Ajans uzun süredir bu alanda Türkiye’nin önde gelen firmasıdır. Gerek uzman kadrosu gerekse son teknoloji makinaları ile sizler için pankartta çığır açmaktadır. Tek yapmanız gereken Bi Düşün Medya ve Ajans ekibi ile iletişime geçerek  mükemmel bir pankarta merhaba demek.

Reklam, bir ürünü pazarlamanın çok önemli bir yönüdür. Ürününüz belirli bölgelerde veya bölgede popülerse,…ancak henüz daha büyük kitleler arasında değil, onlara ulaşmanın en iyi yolu reklamcılıktır. Reklam tabelaları veya vinil afişler bu amaç için çok etkilidir.

Ürününüzün reklamını piyasaya sürdükten sonra da devam ettirmek önemlidir çünkü imajını oluşturacak ve ancak insanlar onu tekrar tekrar gördüklerinde marka haline gelecektir. Vinil afişler , tek bir malzeme parçası üzerine tam renkli dış mekan reklam panosu basan yüksek çözünürlüklü mürekkep püskürtmeli yazıcılarla oluşturulur. Büyük bir bölgedeki insanları hedeflemek için kullanılabilirler.

Vinil afişler esnektir ve birkaç dakika içinde bir yerden başka bir yere kolayca taşınabilir. Vinil afiş tabelaları genellikle ticaret fuarlarında, sergilerde ve sokaklarda, binalarda ve stadyum bayraklarında görülür.

PANKARTLAR SİZE POTANSİYEL MÜŞTERİ KAZANDIRIR

Bunları işletmeniz veya ürün talepleriniz doğrultusunda özelleştirebilirsiniz. Ayrıca müzayedelerde, mülk ticareti toplantılarında ve okul veya kolej etkinliklerinde veya mitinglerinde de kullanılabilirler. Akılda kalıcı ve dolayısıyla düşündürücüdürler. Kesinlikle fark edilecekler ve size potansiyel müşteriler kazandıracaklar.

Bi Düşün Medya ve Ajans, istenen vinil afişi elde etmek için harika bir ajanstır. Sadece ihtiyaçlarınıza göre özelleştirmekle kalmaz, aynı zamanda size devam eden pazar eğilimlerini ve etkinliklerini sağlar ve ürününüzü hedef kitleye tanıtmanıza yardımcı olur. Bütün bunlar çok düşük bir fiyata geliyor. En iyi malzemeleri ve renkleri kullanıyorlar ve yaptıkları yüksek kaliteli afiş kesinlikle çok çekici.

Vinil afişler, bugün piyasada bulunan en kaliteli afişlerdir. Isıya ve toza dayanıklıdırlar ve uzun süre sonra bile solmazlar. Renkler yağmurlarda veya rüzgarlarda bozulmadan kalır. Bu yüzden bugün ürünlerinizin vinil afişini alın ve işletmenizin reklamını harika bir tarzda yapın!

Unutmayın Bi Düşün Medya ve Ajans sizler için en etkili Pankart reklamcılığını tasarlar ve üretir.

 

Kreatif ve İnovatif Hizmetler Sunuyoruz

Hayal ve estetiği merkezine alan, tasarımların kreatif fikirlerle buluştuğu noktada olan Bir Ajans Düşünün..