Pankart iletişim bilgileri eklenmeli mi?

Yüksek çözünürlüklü görüntülerin minimum çözünürlüğü inç başına 300 pikseldir. Daha düşük çözünürlüklü resimlerin kullanılması bulanık veya pikselli reklam panolarına neden olur. En iyi reklamverenler, kitlelerin kullanılan ürün veya hizmeti gösteren mesajlarla özdeşleştiğini anlar. Müşteriler, özellikle bir araçta yüksek hızda seyahat ederken uzaktan bir reklam panosuna bakanlara bir ürün hakkında bilgi verilmesini istemiyor. Bu nedenle, onlara sunulan ürün veya hizmetten bahsetmek yerine gösterin.

Bir reklam panosundaki kelimeler izleyenlerin dikkatini çekerken, görseller daha büyük bir etki yaratır. Ürün veya hizmetin faydalarını açıkça gösteren cesur resimleri dikkatlice seçin. İnsanlar, ürünü okumak yerine eylem halinde görmeyi tercih ederler.

İlan panosuna iletişim bilgilerini ekleyin

Firmanın telefon numarası her zaman ilan tahtasına eklenmelidir. Şirketin bir web sitesi veya sosyal medya hesabı varsa, onu da ekleyin. Gemiye yeni müşteriler kazanma şansını artıracaktır.

Reklam Panolarının Her Zaman Harekete Geçirici Mesaja İhtiyacı Yok

Çoğu reklamın net bir eylem çağrısı olsa da, bu reklam panolarında her zaman gerekli değildir. Bir reklam panosunun yapması gereken tek şey, izleyiciyi markanın adının ne olduğu ve ürününün ne yaptığından haberdar olmasını sağlayan akılda kalıcı bir reklam oluşturmaktır. Yeterince etkiliyse, izleyicileri şirketin web sitesine ve ürünlerine yönlendirecektir. İnsanlar, bir reklamveren onlara söylediği için bir şeyler yapmazlar. Gerçek bir merak duydukları veya bir şeyi daha fazla keşfetme arzusu duydukları için bir şeyler yaparlar. Düzgün oluşturulmuşsa, reklam panosunun kendisi bir harekete geçirici mesajdır.

Markanızı Oluşturun

Çok fazla reklam panosu, telefon numaralarını veya web sitesi adreslerini göstererek izleyicilerden doğrudan yanıt istemeye çalışır. Çok az sayıda sürücünün bu tür bilgileri yazmak için elinde bir kalem ve kağıt vardır. Bunun yerine, şirketler bir marka oluşturmak için ilan tahtası reklamlarından yararlanmalıdır. İzleyiciler bir markayı veya ürün adını hatırlayacak, ancak ayrıntılı bilgileri hatırlamayacak.

Renkler ve Kontrast

Kullandığınız renklerin birbirini tamamladığından emin olun. Renkleri ve kontrastı not edin çünkü bazı renk kombinasyonları okunamayabilir.

Unutmayın! Başta Pankart olmak üzere her türlü açık hava reklamcılığının bir numarası Bi Düşün Medya ve Ajans‘tır. Kaliteli bir hizmet ve bilgi için bizleri arayın.

Kreatif ve İnovatif Hizmetler Sunuyoruz

Hayal ve estetiği merkezine alan, tasarımların kreatif fikirlerle buluştuğu noktada olan Bir Ajans Düşünün..