Pankart neden tercih edilmeli?

Pankart her zaman etkili bir reklam aracı olmuştur. Bi Düşün Medya ve Ajans olarak sizler için kaliteli pankartlar üretmekteyiz.

Vinil afişler, hafif ve uygun maliyetli olduklarından reklamlarınız için harika bir yatırımdır. Onlarla ne yapacağınızı bilmiyor musunuz veya işletmeniz için işe yarayıp yaramayacaklarından emin değil misiniz? Vinil afişlerin sizin için neden doğru seçim olabileceğinin yanıtlarını bizde bulabilirsiniz. Vinil afişlerin size hedef kitlenize daha fazla maruz kalmasına izin verin. Vinil afiş reklamların işletmenizi nasıl büyütebileceğiyle ilgili en önemli 5 gerçeğimiz:

1. Uygun Maliyetli

Vinil afişleri tek tek veya toplu olarak satın alıp almayacağınızı seçebilirsiniz – ne kadar çok sipariş verirseniz, indiriminiz o kadar artar. Ama ne kadar ihtiyacınız olursa olsun; vinil afişler, birçok alternatiften daha ucuzdur!

2. Renkli Baskı 

Vinil afişler özelleştirilebilir – tasarım, renkler, boyutlar. Bu size, müşterilerin dikkatini çekecek şekilde markanızı tam olarak yansıtan bir afiş oluşturma fırsatı verir. Parlak ve renkli hale getirin – bu öne çıkacak ve müşterilerinizin ilgisini çekecektir.

3. Hızlı Çözümler

Vinil afişler, kapınıza kullanıma hazır olarak ulaştıklarından çok fazla teslim süresi gerektirmez – bu, daha geleneksel tabela şirketleriyle ilgili olandan çok daha hızlı bir süreçtir. Teslim tarihleriniz için baskı yaptıysanız, vinil afişler sizin için mükemmel bir çözümdür. Bu aynı zamanda, bir şey için işarete ihtiyacınız olduğunu ve iki kez ihtiyacınız olduğunu “unutursanız” harikadır!

4. Özel, Benzersiz veya Yinelenen Etkinlikler için Harika

Vinil afişler uygun maliyetli olduğundan ve hızlı bir şekilde gönderildiğinden, geçiş tabelası olarak mükemmeldir. Aile toplantısı, satış, yıllık konferans veya aklınıza gelebilecek herhangi bir şey olabilir. Vinil afişler, profesyonel ve özelleştirilmiş tabelalara cevabınızdır.

5. Çok yönlülük

Hafiftirler ve taşımaları kolaydır veya içeride veya dışarıda çeşitli yerlere asılabilirler. Aynı zamanda dayanıklıdırlar, yani harika dış mekan tabelaları yaparlar ve birden fazla durum için kullanılabilirler. Vinil afişler depolandığında fazla yer kaplamaz ve uzun süre dayanır. Unutmayın Türkiye’de pankart üreticileri arasında Bi Düşün Medya ve Ajans önde gelen bir firmadır. Hemen bize ulaşın.

Kreatif ve İnovatif Hizmetler Sunuyoruz

Hayal ve estetiği merkezine alan, tasarımların kreatif fikirlerle buluştuğu noktada olan Bir Ajans Düşünün..