Pankart reklamcılığı geçmişi

Pankart tahmin ettiğinizden de uzun bir süredir reklam aracı olarak kullanılmaktadır. Bu arada Bi Düşün Medya ve Ajans olarak sizleri için en etkili pankartları üretmektedir.

Pankartlar, basılı bildiri ilanı veyahalka açık olarak sergilenen reklam . İster bir ürünü, ister bir etkinliği veya bir duyguyu (vatanseverlik gibi) tanıtıyor olun , poster yoldan geçenin dikkatini hemen çekmelidir. Bunu başarmanın kesin bir yolu yoktur; Başarı, örneğin özlü, çarpıcı bir tasarımın anlık etkisinden veya süslü bir sanat eserinin görkemli çekiciliğinden kaynaklanabilir. Ek olarak, poster terimi , bir yenilik veya bir sanat eseri olarak sergilenmek üzere basılmış bir kağıt paneli belirtmek için kullanılır.

Basılı kamu reklamlar 15. yüzyıla kadar izlenebilir olsa da, bugün anlaşıldığı şekliyle poster, 1860 civarında kadar verilen ortaya çıkmamasının ivme icadı ileparlak renkli posterlerin ucuz ve kolay bir şekilde üretilmesini sağlayan litografi . Büyük modern afiş sanatçılarından ilki, Jules Chéret , kariyerine 1867’de Sarah Bernhardt’ın bir performansını duyuran bir tiyatro afişiyle başladı . Onun büyüleyici berrak, parlak renklerle işlenen Parisli gece hayatı eğlence tasvirleri, 19. yüzyılın son 30 yıldır Paris görüntüler hakim ve ayrıca orta başkalarını çekti. Sonuç, anonim litografçıların halk sanatı görüntülerinden en iyi bilinen afiş sanatçılarının önemli eserlerine kadar olağanüstü bir stil çeşitliliğiydi .Henri de Toulouse-Lautrec . Lautrec’in cesur, dramatik tasarımlarla karakterize edilen 1890’ların posterleri, Parisli kişiliklerin canlı ve hassas tasvirleri.

AFİŞE İLGİ 1890’LARDA TAVAN YAPTI

Afişe olan ilgi 1890’larda ortaya çıkmasıyla artmıştır. Art Nouveau , akıcı, organik çizgiler, zarif zarafet ve zengin karmaşık sembolizm ile karakterize edilir. Hareket, güzel sanatların popüler ve faydalı olabileceği inancıyla dekoratif parlaklığı birleştirdiği için, posteri doğal bir form buldu. Art Nouveau’nun tartışmasız ustası, Paris’te yaşayan bir Çek’di.Alphonse Mucha . İlk afişi Sarah Bernhardt içindi; egzotik Bizans süsü ve ince renk kullanımı ona bir gecede başarı getirdi; büyük tiyatro duyurularından sigara kağıtları ve çikolata reklamlarına kadar uzanan, güzellik ve yaratıcılık açısından eşsiz kalan posterler mirasının ilkiydi . Art Nouveau posterinin diğer birçok tezahürü arasında, Paris’te, Georges de Feure ve Eugène Grasset’in zarif çalışmaları; Hollanda’da, stilize edilmiş posterleri Jan Toorop; Avusturya’da Koloman Moser ve Alfred Roller’ın özenle düzenlenmiş işleri; ve nihayet, işiTarzı Amerika Birleşik Devletleri’ne götüren Will Bradley .

Bi Düşün Medya ve Ajans sizler için etkili ve kaliteli pankartları günümüz teknolojileri ile üretmektedir. Her ebatta pankart için bizleri arayın.

Kreatif ve İnovatif Hizmetler Sunuyoruz

Hayal ve estetiği merkezine alan, tasarımların kreatif fikirlerle buluştuğu noktada olan Bir Ajans Düşünün..