Pankart ve Açık Hava Reklamcılığının Güzelliği

Evet, neredeyse herkes bir reklam panosundan yer satın alabilir. Elbette, sepetinize bir reklam panosu atmak ve ödeme şeridine gitmek kadar kolay değil. Bir reklam panosu satın almak biraz bilgi gerektirir.

Nasıl satıldığını anlamalı, satın almak istediğiniz reklam panosunun kime ait olduğunu bulmalı ve işlemi gerçekleştirmelisiniz. Bu nedenle, çoğu reklam panosu alıcısı aşağıdaki gibi medya ajanslarını kullanır İKİ DASH onlar için satın alma yapmak. Kendin yapmaktan daha kolay.

Bununla birlikte, çok sınırlı bir bütçeniz varsa veya sadece kendi başınıza yapmak istiyorsanız, kendiniz bir reklam panosu satın alabilirsiniz. İşte yapmanız gerekecek şeylere genel bir bakış.

Unutmayın! Bi Düşün Medya ve Ajans olarak, Pankart konusunda sizlerin en büyük yardımcısıyız. Tek yapmanız gereken bizleri aramak.

Billboard Reklamlarında Ne Tür Kısıtlamalar Vardır?

Panonuz için reklam öğesini planlamaya başlamadan önce, ürününüzün herhangi bir kısıtlanmış kategoriye girmediğinden emin olun. Tütün satıyorsanız ilan tahtası reklamını kullanamazsınız – bu yasak 1998’den beri yürürlüktedir.

Esrarın yasallaştırıldığı eyaletlerde, çoğu hala dispanserler veya diğer ilgili ot endüstrileri için reklam panosu reklamlarını yasaklıyor veya belirli yerlerde kısıtlıyor. İşletmeniz bu kategoriye giriyorsa yerel kısıtlamaları kontrol edin.

Satıcıların ayrıca konum veya iç yönergelere dayalı olarak kendi kısıtlamaları olabilir. Onlarla iletişime geçtiğinizde sizi bunlarla doldurabilirler.

Son olarak, tüm reklam panoları, aldatıcı reklamları yasaklayan federal kısıtlamalara tabidir. Örneğin, enerji içeceğinizin kanser olduğunu iddia edemezsiniz, ancak uyanıklığı artırdığını iddia edebilirsiniz.

Açık Hava Reklamcılığının Güzelliği: Herkes Billboard Alabilir

Reklam panoları oldukça erişilebilir bir reklamcılık biçimidir. Doğrudan bir satıcıdan satın alabilir ve reklamınızı kısa sürede yayınlayabilirsiniz. Yine de, biraz daha fazla yardıma veya tavsiyeye ihtiyaç duyabileceğinizi düşünüyorsanız, bir uzmanla iletişime geçmenin asla zararı olmaz. Yapabilirsiniz Bi Düşün Medya ve Ajans ile iletişime geçinen iyi ilan tahtası seçeneklerinizi tartışmak için.

Çoğu reklam panosu dört haftalık artışlarla satılır. Elbette, satın alma işleminizi bunun ötesine uzatabilirsiniz, ancak gerekip gerekmediği büyük ölçüde neyi tanıttığınıza bağlıdır.

Örneğin bir konserin belirli bir tarihi ve saati vardır, bu nedenle bittikten sonra reklam vermek istemezsiniz. Ancak, yeni bir perakende satış yerinin açılışının reklamını yapmak istiyorsanız, panonuzu 12 hafta veya daha uzun süre satın almak isteyebilirsiniz.

Kreatif ve İnovatif Hizmetler Sunuyoruz

Hayal ve estetiği merkezine alan, tasarımların kreatif fikirlerle buluştuğu noktada olan Bir Ajans Düşünün..