Pankart yaptırmanın avantajları

Pankart yaptırmak çok etkili bir reklam ve tanıtım işlemidir. Birçok işletme sahibi gibi, pazarlama ekibinizin bazı üyelerinden birkaç yaş büyük olabilirsiniz. Yaş farkı, bazı olumlu öğrenme deneyimleri doğurdu. “Gençler” size gelen pazarlama, sosyal medya ve etkileşimli reklamcılık hakkında bilgi vermede özellikle yardımcı oldu. Ama şimdi işler tersine dönmüş gibi görünüyor. Ekibe “Her şeyi düşünün. İşinizle ilgili haberleri ekonomik bir şekilde yayma arayışınızda hiçbir şeyi gözden kaçırmayın ”. Ve bir öneri sunarak kendi direktifinizi yanıtladınız: “Peki ya Pankartlar? Bu harika olmaz mıydı?” Bi Düşün Medya ve Ajans başta pankart olamk üzere her türlü reklam alanında bir numaralı destekçinizdir.

Gençlerden biri başını sallayıp tam olarak ne demek istediğinizi bildiğini söyleyene kadar odadaki sessizlik sağır edicidir. Eskiden işletmeciler afişlerini duvarlarına raptiye ile asardı. 

Gerçekten de durum tersine döndü ve bir öğretme anı düzenleme şansı tamamen senin. Gençler, afişlerin önemini ve bir reklam aracı olarak pankartların avantajlarını takdir etmelidir. Ardından, bir ekip olarak, işletmenizi tanıtmak için bunları şehirde stratejik olarak nerede sergileyebileceğiniz konusunda beyin fırtınası yapabilirsiniz. Ancak kürsüye çıkmadan önce araştırma yapmaktan zarar gelmez, böylece tüm gerçeklere sahip olduğunuzdan emin olun – ekibinizi başka bir tür yolculuğa çıkarmadan önce.

PANKART ÖZELLİKLERİ

Pankartlarla ilgili bu geleneksel fikirleri ortadan kaldırmak yardımcı olabilir. Evet, Pankartlarla arasında popüler olan 1 x 3 mt. boyutunda hala standart olarak geliyorlar. Ancak reklam amaçlı olarak bu çok sınırlayıcı olabilir. Aşağıdakiler dahil diğer standart boyutlarda yapılmış posterlere de sahip olabilirsiniz:

Bu boyutlar bile çok sınırlayıcı olabilir, çünkü birçok tabela şirketi ve ofis malzemeleri mağazası pankarttan postere kadar değişen özel boyutlarda pankart basabilir. Farklı bir boyuta sahipseniz veya hatta alışılmadık bir kesim aklınızda varsa, sormaya değer.

Pankartlar siyah beyaz da basılabilir, ancak renkli bir poster muhtemelen mesajınızın mat, parlak veya çok parlak bir yüzeyde en iyi şekilde öne çıkmasını sağlayacaktır. Mat veya çok parlak bir yüzey, pankart renklerin “çarpıcı” olmasına yardımcı olur.

Genellikle, kağıt afiş siparişi bir günde doldurulabilir; ağır hizmet tipi köpük pano üzerine monte edilen lamine pankartlar biraz daha uzun sürebilir. Ve miktar? Bu da size bağlıdır. Dijital yazıcılar genellikle bir ila 50 pankart arasındaki bir siparişi barındırabilirken, 50 ila 100.000 adet arasındaki daha büyük siparişler genellikle bir ofset baskı makinesinde doldurulur. Bi Düşün Medya ve Ajans başta pankart olamk üzere her türlü reklam alanında bir numaralı destekçinizdir.

Kreatif ve İnovatif Hizmetler Sunuyoruz

Hayal ve estetiği merkezine alan, tasarımların kreatif fikirlerle buluştuğu noktada olan Bir Ajans Düşünün..