Pankartlarla etkili reklamcılık

Pankart kullanmak, markanızı ve işletmenizi tanıtmanın kolay ve pratik bir yoludur. Ancak mesaj dikkatli bir şekilde değerlendirilmeden kaybolabilir. En iyi mesajı, konumu, renk kombinasyonunu, yazı tiplerini ve grafikleri seçmek için zaman ayırmak, parlayan özel bir Pankart oluşturmanıza yardımcı olacaktır. Bi Düşün Medya ve Ajans, pankartlarınızda en etkileyici mesajı vermeniz için sizlerin yanında.

Mesaj nedir?

İster sınırlı süreli bir satış için ister genel görünürlük ve trafik için özel bir banner kullanıyor olun, mesajı kısa ve noktaya kadar tutmak kalıcı bir etki yaratacaktır. Potansiyel müşteriler meşgul ve dikkati dağılmış durumda. İşletmenizin önünden geçerken 5-8 sekiz kelimeden fazlasını okumak için zaman ayırmaları pek olası değildir. Mağazanın içinde kullanılan işaretler bile 15 kelimeden uzun olmamalıdır. Mesajı, heyecan verici, ikna edici bir dil ve güçlü bir harekete geçirici mesajla kısaca özetleyin.

Yer, Yer, Yer

Pankartlarımızın yerleştirilmesi, işletmenizin yeri kadar önemlidir. Sürücülerin ve yayaların dikkatini çeken bir yerde işletmenizin dışında büyük Pankart kullanın. Görülmesi zor yerlere Pankart yerleştirerek veya mağazanızın adını kapatarak kafa karışıklığına neden olmamaya dikkat edin. Mağazanın içindeki vinil Pankartlar, müşterileri daha içeriye ve reklamını yaptığınız ürünlere yönlendirmelidir. İç mekan Pankartları de ilgi uyandırmalı ve müşterileri iş arkadaşlarından daha fazla bilgi istemeye teşvik etmelidir.

Temiz Tasarım ile Görünürlüğü Artırın

Özel bir Pankart oluştururken göz önünde bulundurulması gereken son faktör, görünür bir renk kombinasyonu ve temiz bir tasarım seçmektir. Dış mekanda kullanılan Pankartları için ABD Dış Mekan Reklamları Derneği tarafından yapılan araştırmalar, okunması en kolay renk kombinasyonlarının sarı üzerine siyah, siyah üzerine sarı, beyaz üzerine siyah ve mavi üzerine beyaz olduğunu göstermektedir. İki farklı renk veya yazı tipi kullanmak önemli bilgileri vurgulayabilir, ancak çok fazla renk ve yazı tipi kafa karıştırıcı olabilir. Grafikler de önerilir, ancak yüksek kalitede ve çözünürlükte olduğundan emin olun, böylece geniş formatta net bir şekilde yazdırılabilir.

Özel bir vinil afiş oluşturmak, reklamcılık için kolay ve etkili bir araçtır. Tasarım süreci boyunca daha azının daha çok olduğunu hatırlamak önemlidir. Bu ipuçlarını dikkatlice takip etmek, işletmenizin markalaşması ve reklamcılığı için olumlu sonuçlar sağlayacaktır. Unutmayın, İstanbul’daki en etkili pankartlar Bi Düşün Medya ve Ajans ekibi tarafından üretilir ve kısa sürede sizlere teslim edilir. Siz de etkili ve göz alıcı bir reklam çalışması için Bi Düşün Medya ve Ajans ile iletişime geçmelisiniz. Tek yapmanız gereken bizleri aramak.

Kreatif ve İnovatif Hizmetler Sunuyoruz

Hayal ve estetiği merkezine alan, tasarımların kreatif fikirlerle buluştuğu noktada olan Bir Ajans Düşünün..