Satış yapan katalogların tasarımı

Ürünlerinizle iyi bir katalog başlatmak istiyorsanız veya bir profesyonelin size yardımcı olmasına izin verin. Profesyonel baskıda konseptten nihai grafik üretime kadar yaratabiliriz.

Katalog düzeni

Bi Düşün Medya ve Ajans’ta sayısız katalog, diptik, triptik vb. Oluşturma ve düzenleme konusunda uzun yıllara dayanan deneyime sahibiz.

İlk şey kurumsal kimliğinize dikkat etmektir: logonuza saygı duymak, markanızın kullanımı için kılavuzlar oluşturmak, yazı tiplerini doğru kullanmak ve dolayısıyla gerekli tüm malzemelerle, görselini sunan bir katalog oluşturmak ve tasarlamak için. ürünlerinizde profesyonellik.

Kataloğunuzun müşterilerinizi etkilemesi ve çekmesi çok önemlidir . Müşterilerinizin ürünlerinizden geçmesi veya tuzağa düşmesi için katalog üretiminizin tarzına, formatına ve kalitesine bağlıdır. Tasarım için waka , kurumsal imajınızla da uyumlu olan yeni ve özgün bir yaklaşım sağlar. Beğenebilirsin ya da beğenmeyeceksin, ama kayıtsız kalmayacaksın.

Ürünlerinizi satmak için en iyi imajı sağlayın. Profesyonel bir katalog mu istiyorsunuz? Bizi ARAYIN!

Unutmayın! Bi Düşün Medya ve Ajans, Katalog tasarım konusunda uzman hizmeti sunar. Tek yapmanız gereken bizleri aramak.

Kaliteli reklam katalogları tasarlamak için birçok faktör dikkate alınmalıdır. Ürünlerinizin en iyi görüntülerini veya fotoğraflarını elde etmenize yardımcı olabiliriz. Metinsel bilgileri doğru bir şekilde düzenlemelisiniz. Göstermek isteyip istemediğinize ve ürünlerin fiyatlarının hangi öneme sahip olduğuna karar vermeniz gerekecektir.

Kataloğun formatı, stili ve kalitesi çok önemlidir. Bu, grafik prodüksiyon bütçesini önemli ölçüde değiştirebilir. Firma kataloğunuzun hem tasarımı hem de en iyi şekilde üretilmesi konusunda size tavsiyelerde bulunacağız. Madrid’de uzun yıllara dayanan deneyime sahip bir matbaa firması ile çalışıyoruz. İyi fiyatlar ve güzel zamanlar. Garantili.

İçeriğin sevdiğiniz bir düzene uyacak şekilde hazırlanması veya kabul edilmesi gerektiğini unutmayın. Şirketinizin açıklayıcı metinlerini, ürün şemalarını, organizasyonunu ve içerik hiyerarşisini yazmanız gerekecektir. Bir dünyanın yaratılmaması ve sonucun en iyisi olması için size yardımcı olabiliriz.

Tüm bu faktörleri göz önünde bulundurarak , sonucun mükemmel olacağını ve uygun şekilde tasarlanmış bir katalogla satışın daha kolay olacağını garanti ediyoruz .

Kataloğunuz için bizden fiyat teklifi isteyin

At kanosuydu size kurumsal kimliğini geliştirmek ve iyi bir görüntü aracılığıyla satış iyileştirmeye yardımcı olabilir. Grafik üretiminde yaratıcılık ve tasarım:  logo, kartvizitler, afiş, reklam ilanı, triptik, diptik, viniller … Kaliteyle ilgili bir şey var mı?

Kreatif ve İnovatif Hizmetler Sunuyoruz

Hayal ve estetiği merkezine alan, tasarımların kreatif fikirlerle buluştuğu noktada olan Bir Ajans Düşünün..