Şirketler için katalog tasarımı

Katalog, dergi, kitap ve broşür gibi her türlü editoryal tasarım yayını yapıyoruz. İhtiyacınız olan her şeyle ilgilenmek, tasarım, düzen, fotoğrafçılık, yazı ve çeviri. Belgeleri e-kitaplara dönüştürüyor, veritabanlarını birleştiriyor ve süreci otomatik hale getiriyoruz.

Katalog tasarımı

Tasarım hizmeti katalogları  bir geliştirilmesinden oluşmaktadır. Grafik tasarım ürünü  olduğunu hediyeler  ürün ya da hizmetler  için potansiyel müşterilere. Bu işi üstlenirken bizim için en önemli olan metin, görseller ve renkler arasında bir  uyum sağlamaktır .

Katalog düzeni, şirketi basılı veya çevrimiçi olarak sunar. Bir katalog, müşterilerinize sunduğunuz genel ürün veya hizmetleri açıklar ve en iyi teknik ve estetik kalite standartlarına göre tasarlanmalıdır.

Unutmayınız! Türkiye’de, en etkili katalog tasarım hizmetini Bi Düşün Medya ve Ajans sunar. Tek yapmanız gereken bizleri aramak.

Şirketler için katalog tasarımı

Bir katalog oluşturmak için tasarımcının yaratıcılık veya deneyimden oluşan bir kombinasyona sahip olması esastır . Ekibimiz, kataloğunuzun dikkat çekmesi veya bilgilerin kolayca görüntülenmesini sağlamak için her iki özelliği de birleştirir. Ekibimiz , şirketin estetik çizgisine en sadık olanı tasarlamak için şirket kültürünü içselleştirir .

Katalog tasarımı, kitap düzeni, dergi, gazete, kapak, kapak, ambalaj veya grafik tasarımın gerektirdiği her türlü destek konularında 20 yılı aşkın tecrübesi ile Bi Düşün Medya ve Ajans, size her türlü projeyi gerçekleştirecek kalite ve güveni sunmaktadır.

Katalog düzeni

Katalogların düzeni ve tasarım ve kurumsal belgelerin böyle ofis araçlarıdır. Veritabanları, bize görevleri otomatik ve hata sayısını azaltmak için izin eklentileri gibi farklı yönlerine ve ustalık gerektirir.

DEĞER EKLENDİ

Bir katalog vitrininiz olmalı; şirketinizin kurumsal iletişiminin temel unsurlarından biridir. Katalog tasarımında firmanızın sahip olduğu hizmetleri veya ürünleri sunacağız, bu nedenle nihai sonuç etkileyici olmalıdır.

Bir toplantı aracılığıyla ihtiyaçlarınıza ve zamanlamalarınıza göre grafik bir teklif geliştiriyoruz. Gazeteciler, illüstratörler, grafik tasarımcılar ve fotoğrafçılar sonuçta geliştirilecek projeye bağlı olarak katalogların tasarımına müdahale edebilir.

Ürün kataloğu, teknik, kurumsal, kurumsal mı? Yoksa kağıt formatında mı yoksa mobil cihazlar için mi yapacağımızı ayırt etmeliyiz. Bir diğer ayırıcı faktör ise hedeflediğimiz sektör: sanayi, ilaç, turizm …

Başarıya ulaşmak için müşterimiz tarafından belirlenen hedeflere ulaşın. Bir katalog oluşturmak için veya katalog sırasında ve uygulamamız gereken tonda sürdürülecek bir grafik çizgi oluşturacağız.

Kreatif ve İnovatif Hizmetler Sunuyoruz

Hayal ve estetiği merkezine alan, tasarımların kreatif fikirlerle buluştuğu noktada olan Bir Ajans Düşünün..